pendik escort bayan
ak

Eskişehir Emniyetinden Araçlarda Gürültü Kirliliği Denetimi

21.02.2018 - 13:23, Güncelleme: 21.02.2018 - 13:23
 

Eskişehir Emniyetinden Araçlarda Gürültü Kirliliği Denetimi

Özel polis ekipleri, bir ayda araçlarıyla çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü çıkaran 451 ile havalı korna kullandıkları belirlenen 26 sürücüye ceza kesti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekipler, gürültü kirliliğinin önüne geçebilmek için kent genelinde abartı egzoz ve havalı korna denetimi yaptı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, özel ekipler, araçlarını teknik şartlara uygun durumda bulundurmayan, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya çevredekileri rahatsız edecek şekilde duman ve gürültü çıkaran abartı egzoz ile havalı korna kullanan araç sürücülerinin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.Bir ay boyunca yapılan denetimlerde abartı egzoz kullanarak gürültü çıkardığı tespit edilen 451 ile havalı korna kullanarak çevreyi rahatsız eden 26 sürücüye para cezası uygulandı.
Özel polis ekipleri, bir ayda araçlarıyla çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü çıkaran 451 ile havalı korna kullandıkları belirlenen 26 sürücüye ceza kesti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekipler, gürültü kirliliğinin önüne geçebilmek için kent genelinde abartı egzoz ve havalı korna denetimi yaptı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, özel ekipler, araçlarını teknik şartlara uygun durumda bulundurmayan, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya çevredekileri rahatsız edecek şekilde duman ve gürültü çıkaran abartı egzoz ile havalı korna kullanan araç sürücülerinin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Bir ay boyunca yapılan denetimlerde abartı egzoz kullanarak gürültü çıkardığı tespit edilen 451 ile havalı korna kullanarak çevreyi rahatsız eden 26 sürücüye para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.