pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesinden Konser

Siyaset 19.04.2019 - 14:24, Güncelleme: 19.04.2019 - 14:24
 

Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesinden Konser

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Antalya'da sahneye çıktı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi ekibiyle Antalya...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Antalya'da sahneye çıktı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi ekibiyle Antalya Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Milli Eğitim Bakanlığı Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal, kurum müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. 70 öğrenci ve 4 şef öğretmenin sahne aldığı programda, Batı Müziği ve Türk Halk Müziğinden seçme eserler seslendirildi. Konser sonunda Canbal, Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi okul yönetimine plaket verdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Antalya'da sahneye çıktı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi ekibiyle Antalya...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Antalya'da sahneye çıktı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi ekibiyle Antalya Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Milli Eğitim Bakanlığı Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih Canbal, kurum müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

70 öğrenci ve 4 şef öğretmenin sahne aldığı programda, Batı Müziği ve Türk Halk Müziğinden seçme eserler seslendirildi.

Konser sonunda Canbal, Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi okul yönetimine plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.