pendik escort bayan
ak

Eskilli Süt Üreticilerinden Mehmetçik'e Destek

04.04.2018 - 11:03, Güncelleme: 04.04.2018 - 11:03
 

Eskilli Süt Üreticilerinden Mehmetçik'e Destek

AKSARAY (AA) - Eskil Süt Üreticileri Birliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına 85 bin 821 lira bağışta bulundu. Aksaray Süt Üreticileri...

AKSARAY (AA) - Eskil Süt Üreticileri Birliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına 85 bin 821 lira bağışta bulundu. Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, beraberindeki Eskil Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necip Çeçen, Ortaköy Süt Üreticileri Birliği Başkanı Elvan Eraslan ile Vali Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti. Eskil Süt Üreticileri Birliği Başkanı Çeçen, birlik üyesi üreticilerin vakfa bağış yaptığı 85 bin 821 liralık bağış makbuzunu Vali Pekmez'e takdim etti.Pekmez ise gösterdikleri duyarlılıkları dolayısıyla Çeçen ve Eskilli süt üreticilerine teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun. Aksaray'da ve ülkemizin her yerinde kampanyalar düzenleniyor. Bunun maddi değeri dışında milletimizin devletine ve ordusuna bağlılığı var. Vatan meselesine duyarlılığı var. Bunu göstermek çok önemli. Bizler de siz üreticilerimizle, milletimizle gurur duyuyoruz." dedi.
AKSARAY (AA) - Eskil Süt Üreticileri Birliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına 85 bin 821 lira bağışta bulundu. Aksaray Süt Üreticileri...

AKSARAY (AA) - Eskil Süt Üreticileri Birliği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına 85 bin 821 lira bağışta bulundu.

Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, beraberindeki Eskil Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necip Çeçen, Ortaköy Süt Üreticileri Birliği Başkanı Elvan Eraslan ile Vali Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Eskil Süt Üreticileri Birliği Başkanı Çeçen, birlik üyesi üreticilerin vakfa bağış yaptığı 85 bin 821 liralık bağış makbuzunu Vali Pekmez'e takdim etti.

Pekmez ise gösterdikleri duyarlılıkları dolayısıyla Çeçen ve Eskilli süt üreticilerine teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun. Aksaray'da ve ülkemizin her yerinde kampanyalar düzenleniyor. Bunun maddi değeri dışında milletimizin devletine ve ordusuna bağlılığı var. Vatan meselesine duyarlılığı var. Bunu göstermek çok önemli. Bizler de siz üreticilerimizle, milletimizle gurur duyuyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.