pendik escort bayan
ak

Eskil'e Mesire Alanı Yapıldı

08.05.2017 - 12:48, Güncelleme: 08.05.2017 - 12:48
 

Eskil'e Mesire Alanı Yapıldı

AKSARAY (AA) - Eskil Belediyesi tarafından yapılan mesire alanı, törenle hizmete açıldı.Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, yaptığı açıklamada, bahar...

AKSARAY (AA) - Eskil Belediyesi tarafından yapılan mesire alanı, törenle hizmete açıldı.Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, yaptığı açıklamada, bahar ve yaz aylarında vatandaşların hoşça vakit geçirebilmeleri için mesire alanını hizmete açtıklarını söyledi.Vatandaşların iyi vakit geçirmesi için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Alçay, "Mesire ve piknik alanlarının yanı sıra bir de suni gölet yaptık. Mesire alanına ilçe ve ilçe dışından gelen misafirlerimiz, temiz bir ortamda güzel vakit geçirebilir. Mesire alanında, yarı olimpik yüzme havuzu, oyun parkları, yürüyüş ve koşu alanları oluşturuldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.
AKSARAY (AA) - Eskil Belediyesi tarafından yapılan mesire alanı, törenle hizmete açıldı.Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, yaptığı açıklamada, bahar...

AKSARAY (AA) - Eskil Belediyesi tarafından yapılan mesire alanı, törenle hizmete açıldı.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, yaptığı açıklamada, bahar ve yaz aylarında vatandaşların hoşça vakit geçirebilmeleri için mesire alanını hizmete açtıklarını söyledi.

Vatandaşların iyi vakit geçirmesi için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Alçay, "Mesire ve piknik alanlarının yanı sıra bir de suni gölet yaptık. Mesire alanına ilçe ve ilçe dışından gelen misafirlerimiz, temiz bir ortamda güzel vakit geçirebilir. Mesire alanında, yarı olimpik yüzme havuzu, oyun parkları, yürüyüş ve koşu alanları oluşturuldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.