pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskil Kaymakamlığı Kitap Okuma Kulübü Kuruldu

14.01.2019 - 10:58, Güncelleme: 14.01.2019 - 10:58
 

Eskil Kaymakamlığı Kitap Okuma Kulübü Kuruldu

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde İlçe Kaymakamı Kübra Karaalioğlu başkanlığında, Kitap Okuma Kulübü kuruldu."Kitap, Bilginin Altın Anahtarıdır"...

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde İlçe Kaymakamı Kübra Karaalioğlu başkanlığında, Kitap Okuma Kulübü kuruldu."Kitap, Bilginin Altın Anahtarıdır" parolasıyla yola çıkan Eskil Kaymakamlığı Kitap Okuma Kulübü ilk etkinliğini Kaymakamlık binasında gerçekleştirdi.Vatandaşlar ve kamu çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte Lev Nikolayeviç Tolstoy’un "İnsan Ne İle Yaşar" adlı romanı okunarak, kulüp üyeleri tarafından değerlendirmelerde bulunuldu.Kaymakam Karaalioğlu, Eskil Kaymakamlığı Kitap Okuma Kulübü olarak her ay bir etkinlik düzenleyeceklerini, amaçlarının topluma hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hem de vatandaş ve kamu çalışanları arasındaki kaynaşmayı artırmak olduğunu ifade etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde İlçe Kaymakamı Kübra Karaalioğlu başkanlığında, Kitap Okuma Kulübü kuruldu."Kitap, Bilginin Altın Anahtarıdır"...

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde İlçe Kaymakamı Kübra Karaalioğlu başkanlığında, Kitap Okuma Kulübü kuruldu.

"Kitap, Bilginin Altın Anahtarıdır" parolasıyla yola çıkan Eskil Kaymakamlığı Kitap Okuma Kulübü ilk etkinliğini Kaymakamlık binasında gerçekleştirdi.

Vatandaşlar ve kamu çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte Lev Nikolayeviç Tolstoy’un "İnsan Ne İle Yaşar" adlı romanı okunarak, kulüp üyeleri tarafından değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam Karaalioğlu, Eskil Kaymakamlığı Kitap Okuma Kulübü olarak her ay bir etkinlik düzenleyeceklerini, amaçlarının topluma hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hem de vatandaş ve kamu çalışanları arasındaki kaynaşmayı artırmak olduğunu ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.