pendik escort bayan
ak

Eski Tbmm Başkanı Kahraman'dan, Büyükkılıç'a Ziyaret

08.07.2019 - 14:03, Güncelleme: 08.07.2019 - 14:03
 

Eski Tbmm Başkanı Kahraman'dan, Büyükkılıç'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Büyükkılıç, eski TBMM Başkanı Kahraman'ı belediye girişinde karşıladı. Ziyarete Vali Şehmus Günaydın ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile eski milletvekili Yaşar Karayel de katıldı. Belediyenin şeref defterini imzalayan Kahraman, burada, "Kendisiyle arkadaş olmaktan dolayı büyük bahtiyarlık duyduğum değerli dava insanı, hizmet ehli Memduh Büyükkılıç beyefendi ile Kayseri ve ülke meselelerini mütalaa ettik. Belediyecilikte engin tecrübe sahibi değerli başkanımızın, kazandırdığı hizmetlere yenilerini katacağına inancım tamdır. Kendisine ve şahsında çalışma arkadaşlarına tebriklerimi ve hayırlı başarı dileklerimi sunuyorum. Cenabı Hak muvaffak kılsın. Devletimize ve milletimize zeval vermesin." ifadelerini kullandı.Mumduh Büyükkılıç, İsmail Kahraman'a el dokuması seccade, Kahraman da Büyükkılıç'a Meclis Başkanlığı döneminde bastırdığı iki ciltlik Osmanlı Devlet Tarihi adlı eseri hediye etti.
KAYSERİ (AA) - Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Büyükkılıç, eski TBMM Başkanı Kahraman'ı belediye girişinde karşıladı.

Ziyarete Vali Şehmus Günaydın ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile eski milletvekili Yaşar Karayel de katıldı.

Belediyenin şeref defterini imzalayan Kahraman, burada, "Kendisiyle arkadaş olmaktan dolayı büyük bahtiyarlık duyduğum değerli dava insanı, hizmet ehli Memduh Büyükkılıç beyefendi ile Kayseri ve ülke meselelerini mütalaa ettik. Belediyecilikte engin tecrübe sahibi değerli başkanımızın, kazandırdığı hizmetlere yenilerini katacağına inancım tamdır. Kendisine ve şahsında çalışma arkadaşlarına tebriklerimi ve hayırlı başarı dileklerimi sunuyorum. Cenabı Hak muvaffak kılsın. Devletimize ve milletimize zeval vermesin." ifadelerini kullandı.

Mumduh Büyükkılıç, İsmail Kahraman'a el dokuması seccade, Kahraman da Büyükkılıç'a Meclis Başkanlığı döneminde bastırdığı iki ciltlik Osmanlı Devlet Tarihi adlı eseri hediye etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.