pendik escort bayan
ak

Eski Sivas fotoğrafları sergisi açıldı

Sağlık 20.12.2015 - 15:27, Güncelleme: 20.12.2015 - 15:27
 

Eski Sivas fotoğrafları sergisi açıldı

SİVAS'ta Hayat Ağacı Dergisi tarafından kentin eski siyah- beyaz fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

SİVAS'ta Hayat Ağacı Dergisi tarafından kentin eski siyah- beyaz fotoğraflarından oluşan sergi açıldı. Atatürk'ün 1937 yılındaki son ziyaretinden kareler de sergide yer aldı.Sivas Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkılarıyla Hayat Ağacı Dergisi tarafından "Yıllanmış fotoğrafların kılavuzluğunda siyah beyaz Sivas gezintisi" konulu sergi düzenlendi. Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü bu sergiyi hazırlayan Hayat Ağacı Dergisi'ne teşekkür etti. Sergide geçmişten bugüne Sivas'a genel bir bakış, şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan fotoğraflar yer aldı. Sergide en çok ilgi gören fotoğraf Atatürk'ün 13 Kasım 1937 tarihinde Sivas'a yaptığı son ziyaret adlı fotoğraf oldu. Sergi 7 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Hayat Ağacı Dergisi tarafından kentin eski siyah- beyaz fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

SİVAS'ta Hayat Ağacı Dergisi tarafından kentin eski siyah- beyaz fotoğraflarından oluşan sergi açıldı. Atatürk'ün 1937 yılındaki son ziyaretinden kareler de sergide yer aldı.

Sivas Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkılarıyla Hayat Ağacı Dergisi tarafından "Yıllanmış fotoğrafların kılavuzluğunda siyah beyaz Sivas gezintisi" konulu sergi düzenlendi. Şemsi Sivas-i İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü bu sergiyi hazırlayan Hayat Ağacı Dergisi'ne teşekkür etti. Sergide geçmişten bugüne Sivas'a genel bir bakış, şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan fotoğraflar yer aldı. Sergide en çok ilgi gören fotoğraf Atatürk'ün 13 Kasım 1937 tarihinde Sivas'a yaptığı son ziyaret adlı fotoğraf oldu. Sergi 7 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

FOTOĞRAFLI

Eski Sivas fotoğrafları sergisi açıldı

Eski Sivas fotoğrafları sergisi açıldı

Eski Sivas fotoğrafları sergisi açıldı

Eski Sivas fotoğrafları sergisi açıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.