pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eski Şarkışla Belediye Başkanı Tuncer Vefat Etti

21.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 21.11.2017 - 14:53
 

Eski Şarkışla Belediye Başkanı Tuncer Vefat Etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinin eski belediye başkanlarından Cahit Tuncer hayatını kaybetti. Şarkışla'da 1989-1994 yıllarında belediye...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinin eski belediye başkanlarından Cahit Tuncer hayatını kaybetti. Şarkışla'da 1989-1994 yıllarında belediye başkanlığı yapan 74 yaşındaki Cahit Tuncer, kalp yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde vefat etti. Tuncer'in cenazesi Şarkışla Hacıhimmetli Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Tuncer’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinin eski belediye başkanlarından Cahit Tuncer hayatını kaybetti. Şarkışla'da 1989-1994 yıllarında belediye...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinin eski belediye başkanlarından Cahit Tuncer hayatını kaybetti.

Şarkışla'da 1989-1994 yıllarında belediye başkanlığı yapan 74 yaşındaki Cahit Tuncer, kalp yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde vefat etti.

Tuncer'in cenazesi Şarkışla Hacıhimmetli Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Tuncer’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.