pendik escort bayan
ak

Eski Mhp Milletvekili Üstünbaş Hayatını Kaybetti

23.07.2017 - 18:13, Güncelleme: 23.07.2017 - 18:13
 

Eski Mhp Milletvekili Üstünbaş Hayatını Kaybetti

TBMM 21. dönem MHP Kayseri milletvekili ve ERÜ emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Üstünbaş vefat etti

KAYSERİ (AA) - Eski MHP Kayseri milletvekili ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) eski öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Basri Üstünbaş, 71 yaşında yaşamını yitirdi. Bir süredir kronik lenfositer lösemi tedavisi gördüğü ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden Üstünbaş için üniversitede tören düzenlendi. Törenin ardından Üstünbaş için Hunat Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Üstünbaş'ın cenazesi, kılınan namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenazeye, Üstünbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kayseri Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.
TBMM 21. dönem MHP Kayseri milletvekili ve ERÜ emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Üstünbaş vefat etti

KAYSERİ (AA) - Eski MHP Kayseri milletvekili ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) eski öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Basri Üstünbaş, 71 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir kronik lenfositer lösemi tedavisi gördüğü ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden Üstünbaş için üniversitede tören düzenlendi.

Törenin ardından Üstünbaş için Hunat Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

Üstünbaş'ın cenazesi, kılınan namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye, Üstünbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kayseri Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.