pendik escort bayan
ak

Eski Konyaspor Başkanı Şan'ın Beraat Etmesi

23.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:48
 

Eski Konyaspor Başkanı Şan'ın Beraat Etmesi

Ahmet Şan: "(Konyaspor Başkanlığına tekrar aday olma ihtimali) Konyaspor yönetimindeki arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız. Amacımız da zaten Konyasporumuza ve ülkemize hizmet etmektir"

KONYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat eden eski Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor Başkanlığına aday olup olmayacağına ilişkin, "Konyaspor yönetimindeki arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız. Amacımız da zaten Konyasporumuza ve ülkemize hizmet etmektir." dedi.Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmanın ardından, Konya Adalet Sarayı önünde gazetecilere açıklama yapan Şan, 5 ay önce ByLock kullandığı iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi.Zorlu sürecin sona erdiğini ve beraat ettiğini ifade eden Şan, "Suçlandığım dosyadaki tek suç delili, telefonumda 13 kez ByLock girişi bulunduğunun tespitiydi. Bunun iradem dışında, hain terör örgütü FETÖ/PDY'nin hain bir planı olan 'mor beyin' yazılımı kaynaklı olduğu hususu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tespit edildi ve beraat ettim." diye konuştu.Yaşamı boyunca ailesi ve kendisine inananların başını bükecek hiçbir eyleme katılmadığını belirten Şan, şöyle devam etti:"Bu örgütle hiçbir bağlantım olmadığını, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağını ifade etmiştim. Adeta çocuklarımdan ayırmadığım Konyasporu mağdur etmemek için, Konyaspor camiasının bu linç girişiminden etkilenmemesi adına; 'Aklanıp döneceğim' diyerek kulüp başkanlığı görevinden istifa etmiştim. İsmimin hain terör örgütü ile beraber anılmasına sebep olanlara hakkımı helal etmeyeceğim."Şan zorlu süreçte kendisine inanan ve manevi destek veren Konyaspor taraftarı ve vatandaşlara teşekkür etti.- "Yönetimle önümüzdeki günlerde konuşacağız"Gazetecilerin, "Tekrar Konyaspor Başkanlığına aday olacak mısınız?" sorusu üzerine Şan, "Konyaspor yönetimindeki arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız. Amacımız da zaten Konyasporumuza ve ülkemize hizmet etmektir." şeklinde konuştu.
Ahmet Şan: "(Konyaspor Başkanlığına tekrar aday olma ihtimali) Konyaspor yönetimindeki arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız. Amacımız da zaten Konyasporumuza ve ülkemize hizmet etmektir"

KONYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat eden eski Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor Başkanlığına aday olup olmayacağına ilişkin, "Konyaspor yönetimindeki arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız. Amacımız da zaten Konyasporumuza ve ülkemize hizmet etmektir." dedi.

Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmanın ardından, Konya Adalet Sarayı önünde gazetecilere açıklama yapan Şan, 5 ay önce ByLock kullandığı iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi.

Zorlu sürecin sona erdiğini ve beraat ettiğini ifade eden Şan, "Suçlandığım dosyadaki tek suç delili, telefonumda 13 kez ByLock girişi bulunduğunun tespitiydi. Bunun iradem dışında, hain terör örgütü FETÖ/PDY'nin hain bir planı olan 'mor beyin' yazılımı kaynaklı olduğu hususu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tespit edildi ve beraat ettim." diye konuştu.

Yaşamı boyunca ailesi ve kendisine inananların başını bükecek hiçbir eyleme katılmadığını belirten Şan, şöyle devam etti:

"Bu örgütle hiçbir bağlantım olmadığını, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağını ifade etmiştim. Adeta çocuklarımdan ayırmadığım Konyasporu mağdur etmemek için, Konyaspor camiasının bu linç girişiminden etkilenmemesi adına; 'Aklanıp döneceğim' diyerek kulüp başkanlığı görevinden istifa etmiştim. İsmimin hain terör örgütü ile beraber anılmasına sebep olanlara hakkımı helal etmeyeceğim."

Şan zorlu süreçte kendisine inanan ve manevi destek veren Konyaspor taraftarı ve vatandaşlara teşekkür etti.

- "Yönetimle önümüzdeki günlerde konuşacağız"

Gazetecilerin, "Tekrar Konyaspor Başkanlığına aday olacak mısınız?" sorusu üzerine Şan, "Konyaspor yönetimindeki arkadaşlarımızla önümüzdeki günlerde oturup konuşacağız. Amacımız da zaten Konyasporumuza ve ülkemize hizmet etmektir." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.