pendik escort bayan
ak

Eski Karısını Vurup İntihar Girişiminde Bulundu

19.08.2017 - 18:03, Güncelleme: 19.08.2017 - 18:03
 

Eski Karısını Vurup İntihar Girişiminde Bulundu

Kayseri'de bir kişi, boşandığı karısını tabancayla vurduktan sonra 4. kattan atladı- Ağır yaralanan kadın ve boşandığı eşi hastanede tedavi altına alındı

KAYSERİ(AA) - Kayseri'de eski karısını tabancayla vuran kişi, intihar girişiminde bulundu.İddiaya göre, Gökhan D. (36) Gökkent Mahallesi'nde yaşayan ve bir hafta önce boşandığı eşi Zeliha Ö.'nün evine 2 çocuğunu görmek için gitti. Eski çiftin arasında çocukları binanın bahçesinde oynarken tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Gökhan D, tabancayla Zeliha Ö'ye ateş etti. Eski karısını göğsünden yaralayan zanlı, daha sonra 4. katta bulunan evin penceresinden atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.Hastaneye kaldırılan Gökhan D. ve Zeliha Ö'nün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kayseri'de bir kişi, boşandığı karısını tabancayla vurduktan sonra 4. kattan atladı- Ağır yaralanan kadın ve boşandığı eşi hastanede tedavi altına alındı

KAYSERİ(AA) - Kayseri'de eski karısını tabancayla vuran kişi, intihar girişiminde bulundu.

İddiaya göre, Gökhan D. (36) Gökkent Mahallesi'nde yaşayan ve bir hafta önce boşandığı eşi Zeliha Ö.'nün evine 2 çocuğunu görmek için gitti.

Eski çiftin arasında çocukları binanın bahçesinde oynarken tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Gökhan D, tabancayla Zeliha Ö'ye ateş etti. Eski karısını göğsünden yaralayan zanlı, daha sonra 4. katta bulunan evin penceresinden atladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan Gökhan D. ve Zeliha Ö'nün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.