pendik escort bayan
ak

Eski Futbol Hakemi Etem Atasoy Vefat Etti

08.07.2019 - 23:48, Güncelleme: 08.07.2019 - 23:48
 

Eski Futbol Hakemi Etem Atasoy Vefat Etti

İSTANBUL (AA) - Eski futbol hakemlerinden Etem Atasoy, hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde, Atasoy için baş sağlığı...

İSTANBUL (AA) - Eski futbol hakemlerinden Etem Atasoy, hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde, Atasoy için baş sağlığı mesajı yayımlandı. Mesajda, "Milli eski hakemlerimizden Etem Atasoy'un hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Etem Atasoy'un cenazesi, Konya'nın Bozkır ilçesinde yarın öğle namazını müteakip toprağa verilecek. Merhum Ethem Atasoy'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.
İSTANBUL (AA) - Eski futbol hakemlerinden Etem Atasoy, hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde, Atasoy için baş sağlığı...


İSTANBUL (AA) - Eski futbol hakemlerinden Etem Atasoy, hayatını kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde, Atasoy için baş sağlığı mesajı yayımlandı.

Mesajda, "Milli eski hakemlerimizden Etem Atasoy'un hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Etem Atasoy'un cenazesi, Konya'nın Bozkır ilçesinde yarın öğle namazını müteakip toprağa verilecek. Merhum Ethem Atasoy'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.