pendik escort bayan
ak

Eski Eşyaları Dükkanında Sergiliyor

27.05.2017 - 16:33, Güncelleme: 27.05.2017 - 16:33
 

Eski Eşyaları Dükkanında Sergiliyor

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 30 yıldır televizyon tamirciliği yapan Niyazi Çelik, kendisine tamir için bırakılan ve daha sonra alınmayan eşyaları...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 30 yıldır televizyon tamirciliği yapan Niyazi Çelik, kendisine tamir için bırakılan ve daha sonra alınmayan eşyaları dükkanında sergiliyor.Cumhuriyet Mahallesi'nde 30 yıldır elektronik eşya tamirciliği yapan Çelik, iş yerine yıllar önce tamir amacıyla bırakılan ve alınmayan radyo, teyp, çanta gramafon, telefon, televizyonun yanı sıra parayla aldığı kömürlü ütü, gazlı ocak gibi birçok eşyayı kendine ait boş iş yerinde sergilemeye başladı.Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski eşyaları gün yüzüne çıkarmak için bunları sergilediğini belirterek, "İş yerimde kalan ve daha sonra da çevreden topladığım elektronik eşyaları burada sergilemekten mutluluk duyuyorum. Orada bulunan malzemelerin birçoğunu ise parayla aldım. Bu sergiyi görenler çok mutlu oluyor, bana teşekkür ediyorlar." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 30 yıldır televizyon tamirciliği yapan Niyazi Çelik, kendisine tamir için bırakılan ve daha sonra alınmayan eşyaları...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde 30 yıldır televizyon tamirciliği yapan Niyazi Çelik, kendisine tamir için bırakılan ve daha sonra alınmayan eşyaları dükkanında sergiliyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde 30 yıldır elektronik eşya tamirciliği yapan Çelik, iş yerine yıllar önce tamir amacıyla bırakılan ve alınmayan radyo, teyp, çanta gramafon, telefon, televizyonun yanı sıra parayla aldığı kömürlü ütü, gazlı ocak gibi birçok eşyayı kendine ait boş iş yerinde sergilemeye başladı.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski eşyaları gün yüzüne çıkarmak için bunları sergilediğini belirterek, "İş yerimde kalan ve daha sonra da çevreden topladığım elektronik eşyaları burada sergilemekten mutluluk duyuyorum. Orada bulunan malzemelerin birçoğunu ise parayla aldım. Bu sergiyi görenler çok mutlu oluyor, bana teşekkür ediyorlar." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.