pendik escort bayan
ak

Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Kızılcahamam'da

25.05.2018 - 20:03, Güncelleme: 25.05.2018 - 20:03
 

Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Kızılcahamam'da

ANKARA (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri...

ANKARA (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesini ziyaret etti.Kızılcahamam'da ilk olarak partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden İşler, Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile bir araya geldi. İşler, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarını Kızılcahamam'dan başlattığını belirterek, 24 Haziran seçimlerinin önemini vurguladı. Emrullah İşler, daha sonra, ilçe esnafı ve bir fabrikanın çalışanlarıyla sohbet etti.
ANKARA (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri...

ANKARA (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesini ziyaret etti.

Kızılcahamam'da ilk olarak partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden İşler, Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile bir araya geldi.

İşler, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarını Kızılcahamam'dan başlattığını belirterek, 24 Haziran seçimlerinin önemini vurguladı.

Emrullah İşler, daha sonra, ilçe esnafı ve bir fabrikanın çalışanlarıyla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.