pendik escort bayan
ak

Eski Bakanlardan Güzel'in Vefatı

Spor 19.03.2018 - 13:48, Güncelleme: 19.03.2018 - 13:48
 

Eski Bakanlardan Güzel'in Vefatı

TESK Genel Başkanı Palandöken: - "Hasan Celal Güzel, aydın kişiliği, örnek duruşu ve her zaman hukuksuzluğa karşı adaletin yanında yer alan net ve cesur tavrıyla milletin gönlünde yer edindi"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, vefat eden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'e Allah'tan rahmet dilerken, "Güzel, aydın kişiliği, örnek duruşu ve her zaman hukuksuzluğa karşı adaletin yanında yer alan net ve cesur tavrıyla milletin gönlünde yer edindi." ifadesini kullandı. Palandöken, kaldırıldığı Ankara Güven Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği ve derin anemi nedeniyle hayatını kaybeden eski bakanlardan Güzel için başsağlığı mesajı yayımladı. Güzel'in, aydın kişiliği, örnek duruşu, adaletin yanında yer alan net ve cesur tavrıyla milletin gönlünde yer edindiğini belirten Palandöken, şunları kaydetti:"Sayın Güzel, yeri doldurulamaz bir devlet adamıdır. Hafızalarımızda önemli devlet adamlığı kimliğiyle yer edinen Hasan Celal Güzel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."
TESK Genel Başkanı Palandöken: - "Hasan Celal Güzel, aydın kişiliği, örnek duruşu ve her zaman hukuksuzluğa karşı adaletin yanında yer alan net ve cesur tavrıyla milletin gönlünde yer edindi"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, vefat eden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'e Allah'tan rahmet dilerken, "Güzel, aydın kişiliği, örnek duruşu ve her zaman hukuksuzluğa karşı adaletin yanında yer alan net ve cesur tavrıyla milletin gönlünde yer edindi." ifadesini kullandı.

Palandöken, kaldırıldığı Ankara Güven Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği ve derin anemi nedeniyle hayatını kaybeden eski bakanlardan Güzel için başsağlığı mesajı yayımladı.

Güzel'in, aydın kişiliği, örnek duruşu, adaletin yanında yer alan net ve cesur tavrıyla milletin gönlünde yer edindiğini belirten Palandöken, şunları kaydetti:

"Sayın Güzel, yeri doldurulamaz bir devlet adamıdır. Hafızalarımızda önemli devlet adamlığı kimliğiyle yer edinen Hasan Celal Güzel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.