pendik escort bayan
ak

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'ın Acı Günü

25.06.2019 - 14:28, Güncelleme: 25.06.2019 - 14:28
 

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'ın Acı Günü

YOZGAT (AA) - Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın vefat eden annesi Hanım Kılıç (94) toprağa verildi. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları...

YOZGAT (AA) - Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın vefat eden annesi Hanım Kılıç (94) toprağa verildi. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hanım Kılıç için Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Molla Hüsrev Camisinde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Kılıç'ın yakınları ile Yozgat Valisi Kadir Çakır, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski bakanlar Beşir Atalay, Sadullah Ergin, Ali Babacan ve Lütfullah Kayalar, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hanım Kılıç'ın cenazesi, Yerköy Şehitlik Mezarlığına defnedildi.
YOZGAT (AA) - Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın vefat eden annesi Hanım Kılıç (94) toprağa verildi. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları...

YOZGAT (AA) - Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın vefat eden annesi Hanım Kılıç (94) toprağa verildi.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hanım Kılıç için Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Molla Hüsrev Camisinde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Kılıç'ın yakınları ile Yozgat Valisi Kadir Çakır, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski bakanlar Beşir Atalay, Sadullah Ergin, Ali Babacan ve Lütfullah Kayalar, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hanım Kılıç'ın cenazesi, Yerköy Şehitlik Mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.