pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Esed Rejiminin Kimyasal Silah Saldırılarına Tepkiler

07.04.2017 - 15:48, Güncelleme: 07.04.2017 - 15:48
 

Esed Rejiminin Kimyasal Silah Saldırılarına Tepkiler

İdlib'deki saldırılarda hayatını kaybedenler için Çankırı'da gıyabi cenaze namazı kılındı

ÇANKIRI (AA) - Suriye'de Beşşar Esed rejimince İdlib'in güneyindeki Han Şeyhun beldesine düzenlenen kimyasal silah saldırısında yaşamını yitirenler için Çankırı'da gıyabi cenaze namazı kılındı. Memur-Sen İl Temsilciliği ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) üyeleri, cuma namazının ardından Ahmet Yesevi Camisi'nde bir araya gelerek, ellerinde pankartlarla saldırıları protesto etti. Memur-Sen üyesi Volkan Kavak, burada yaptığı açıklamada, Esed'in İdlib'de kimyasal silahlarla çoğu çocuk onlarca kişiyi katlettiğini hatırlattı.İdlib'deki saldırının ilk olmadığını belirten Kavak, engellenmemesi durumunda bu tür katliamları sürdüreceğine işaret etti.İnsanlığın İdlib'de yaşanan vahşeti boş gözlerle izlediğini ifade eden Kavak, "Vahşetin üç atlısı, üç maymunu oynayan uluslararası toplumdan güç alarak vahşet galerisini büyütüyor. Esed'in yaşaması için kardelenleri kanla suluyorlar. Barış ve huzur güvercinlerini kanatlarından vuruyorlar." dedi.Daha sonra saldırılarda yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
İdlib'deki saldırılarda hayatını kaybedenler için Çankırı'da gıyabi cenaze namazı kılındı

ÇANKIRI (AA) - Suriye'de Beşşar Esed rejimince İdlib'in güneyindeki Han Şeyhun beldesine düzenlenen kimyasal silah saldırısında yaşamını yitirenler için Çankırı'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Memur-Sen İl Temsilciliği ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) üyeleri, cuma namazının ardından Ahmet Yesevi Camisi'nde bir araya gelerek, ellerinde pankartlarla saldırıları protesto etti.

Memur-Sen üyesi Volkan Kavak, burada yaptığı açıklamada, Esed'in İdlib'de kimyasal silahlarla çoğu çocuk onlarca kişiyi katlettiğini hatırlattı.

İdlib'deki saldırının ilk olmadığını belirten Kavak, engellenmemesi durumunda bu tür katliamları sürdüreceğine işaret etti.

İnsanlığın İdlib'de yaşanan vahşeti boş gözlerle izlediğini ifade eden Kavak, "Vahşetin üç atlısı, üç maymunu oynayan uluslararası toplumdan güç alarak vahşet galerisini büyütüyor. Esed'in yaşaması için kardelenleri kanla suluyorlar. Barış ve huzur güvercinlerini kanatlarından vuruyorlar." dedi.

Daha sonra saldırılarda yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.