pendik escort bayan
ak

Erzincan Valisi Arslantaş'tan Sorgun'a Ziyaret

24.05.2017 - 18:48, Güncelleme: 24.05.2017 - 18:48
 

Erzincan Valisi Arslantaş'tan Sorgun'a Ziyaret

YOZGAT (AA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kaymakam olarak görev yaptığı Sorgun ilçesini ziyaret etti.İlk ziyaretini Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e...

YOZGAT (AA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kaymakam olarak görev yaptığı Sorgun ilçesini ziyaret etti.İlk ziyaretini Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e yapan Arslantaş, daha sonra Kaymakam Mustafa Altınpınar'ın makamında Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile bir araya geldi. Vali Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir iş için Ankara'ya giderken içinden geçtiği eski görev yerinde ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. Sorgun'da kaymakam olarak kısa bir süre görev yapmasına karşın, çok iyi izlenimler ve dostluklar edindiğini ifade eden Arslantaş, "Burada dostlarımızla hasret giderdik. Anılara yolculuk yaptık. Burada başlattığımız ve yarım kalan çalışmalarımız hakkında bilgiler aldık. Sayın Kaymakamımız Mustafa Altınpınar tarafından bu çalışmaların tamamlanacağına eminim. Beni tanıyan herkese selam ve sevgiler sunuyorum." dedi. Ziyarete, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Saraykent Kaymakamı Murat Kaplay, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, belediye başkanları, daire müdürleri katıldı.
YOZGAT (AA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kaymakam olarak görev yaptığı Sorgun ilçesini ziyaret etti.İlk ziyaretini Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e...

YOZGAT (AA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kaymakam olarak görev yaptığı Sorgun ilçesini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e yapan Arslantaş, daha sonra Kaymakam Mustafa Altınpınar'ın makamında Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile bir araya geldi.

Vali Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir iş için Ankara'ya giderken içinden geçtiği eski görev yerinde ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

Sorgun'da kaymakam olarak kısa bir süre görev yapmasına karşın, çok iyi izlenimler ve dostluklar edindiğini ifade eden Arslantaş, "Burada dostlarımızla hasret giderdik. Anılara yolculuk yaptık. Burada başlattığımız ve yarım kalan çalışmalarımız hakkında bilgiler aldık. Sayın Kaymakamımız Mustafa Altınpınar tarafından bu çalışmaların tamamlanacağına eminim. Beni tanıyan herkese selam ve sevgiler sunuyorum." dedi.

Ziyarete, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Saraykent Kaymakamı Murat Kaplay, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, belediye başkanları, daire müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.