pendik escort bayan
ak

Erzincan Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

20.03.2018 - 15:18, Güncelleme: 20.03.2018 - 15:18
 

Erzincan Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Örgütün jandarmadaki kripto yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 muvazzaf askerden 5'i tutuklandı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda yakalanan 9 muvazzaf askerden 5'i tutuklandı. Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca, örgüt mensubu olan ve jandarma teşkilatında bulunan kripto askerlere yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, 9 Mart'ta, Erzincan'ın yanı sıra Ankara, Balıkesir, Muğla, Şırnak, Karaman, Burdur ve Çorum'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalanan 9 muvazzaf askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i savcılık sorguları sonrası çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan diğer 4 zanlı ise hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Örgütün jandarmadaki kripto yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 muvazzaf askerden 5'i tutuklandı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda yakalanan 9 muvazzaf askerden 5'i tutuklandı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca, örgüt mensubu olan ve jandarma teşkilatında bulunan kripto askerlere yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, 9 Mart'ta, Erzincan'ın yanı sıra Ankara, Balıkesir, Muğla, Şırnak, Karaman, Burdur ve Çorum'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalanan 9 muvazzaf askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i savcılık sorguları sonrası çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan diğer 4 zanlı ise hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.