pendik escort bayan
ak

Erü'lü Öğrenciler Çanakkale'ye Uğurlandı

22.03.2018 - 12:48, Güncelleme: 22.03.2018 - 12:48
 

Erü'lü Öğrenciler Çanakkale'ye Uğurlandı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Vatan Sevgisi ve Milli Şuur Projesi...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Vatan Sevgisi ve Milli Şuur Projesi kapsamında 50 öğrenci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk tarafından Çanakkale'ye uğurlandı. Üniversitenin Sabancı Nizamiyesi önünde gerçekleştirilen törende konuşan Okutman Ahmet Nedim Kilci, 5 gün sürecek tur kapsamında öğrencilerin Çankkale'nin yanı sıra Bursa, Edirne ve Ankara'yı ziyaret edeceklerini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Vatan Sevgisi ve Milli Şuur Projesi...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Vatan Sevgisi ve Milli Şuur Projesi kapsamında 50 öğrenci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk tarafından Çanakkale'ye uğurlandı.

Üniversitenin Sabancı Nizamiyesi önünde gerçekleştirilen törende konuşan Okutman Ahmet Nedim Kilci, 5 gün sürecek tur kapsamında öğrencilerin Çankkale'nin yanı sıra Bursa, Edirne ve Ankara'yı ziyaret edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.