pendik escort bayan
ak

Erü'de Mezuniyet

16.05.2017 - 18:48, Güncelleme: 16.05.2017 - 18:48
 

Erü'de Mezuniyet

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.ERÜ'den yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde 60 öğrenci mezun oldu.Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Muhittin Kapanşahin, törende yaptığı konuşmada, bütün cansız varlıkların sanatla hayat bulduğunu belirterek, "Medeniyetler ve kültürler ortaya koydukları sanat eserleriyle varlıklarını devam ettirirler. Biz de büyük bir medeniyetin varisleriyiz. Bu medeniyeti gençlerimizle yaşatmaya hazırız. Bu vesileyle onların dilini anlayacağız." ifadelerini kullandı.Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Kerim Türkmen de sanat tarihi derslerinin liselerde ve orta öğretim okullarında okutulması gerektiğini kaydetti. Tören, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.ERÜ'den yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde 60 öğrenci mezun oldu.

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Muhittin Kapanşahin, törende yaptığı konuşmada, bütün cansız varlıkların sanatla hayat bulduğunu belirterek, "Medeniyetler ve kültürler ortaya koydukları sanat eserleriyle varlıklarını devam ettirirler. Biz de büyük bir medeniyetin varisleriyiz. Bu medeniyeti gençlerimizle yaşatmaya hazırız. Bu vesileyle onların dilini anlayacağız." ifadelerini kullandı.

Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Kerim Türkmen de sanat tarihi derslerinin liselerde ve orta öğretim okullarında okutulması gerektiğini kaydetti.

Tören, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.