pendik escort bayan
ak

Erü'de "Gastronomi" Etkinliği

24.11.2017 - 16:13, Güncelleme: 24.11.2017 - 16:13
 

Erü'de "Gastronomi" Etkinliği

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi ile Kapadokya Üniversitesi aşçılık programı tarafından "Uygulamalı Gastronomi Etkinliği"...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi ile Kapadokya Üniversitesi aşçılık programı tarafından "Uygulamalı Gastronomi Etkinliği" düzenlendi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turizm Fakültesi'nde düzenlenen etkinliğe, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ile davetliler katıldı.Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ERÜ Turizm Fakültesi ve Kapadokya Üniversitesi ortaklığında füzyon mutfak çalışması yapılarak, Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Remzi Güçlü ile öğrencilerin pastırma ve levreği bir araya getirdiğini ifade etti.Akademik çalışmaların mutfağın gelişimine katkısı olduğunu vurgulayan Karamustafa, şunları kaydetti:''Türk mutfağı olarak çok zengin bir kültüre sahibiz. Mutfağımızı dünya çapında duyurmakta üzülerek söylüyorum ki, biraz zayıf kaldık. Akademik düzeyde gastronomi eğitiminin zenginleşmesiyle köklü mutfağımızın dünyaya duyurulmasında, pastırma ile levreğin buluşması gibi ürünler gelişebiliyor. Bu ürünler akademik düzeyde kayıt altına alınarak paylaşılabiliyor.''Etkinliğin, öğrenciler tarafından hazırlanan pastırmalı levreğin davetlilere ikram edilmesinin ardından son bulduğu bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi ile Kapadokya Üniversitesi aşçılık programı tarafından "Uygulamalı Gastronomi Etkinliği"...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi ile Kapadokya Üniversitesi aşçılık programı tarafından "Uygulamalı Gastronomi Etkinliği" düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turizm Fakültesi'nde düzenlenen etkinliğe, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ile davetliler katıldı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, ERÜ Turizm Fakültesi ve Kapadokya Üniversitesi ortaklığında füzyon mutfak çalışması yapılarak, Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Remzi Güçlü ile öğrencilerin pastırma ve levreği bir araya getirdiğini ifade etti.

Akademik çalışmaların mutfağın gelişimine katkısı olduğunu vurgulayan Karamustafa, şunları kaydetti:

''Türk mutfağı olarak çok zengin bir kültüre sahibiz. Mutfağımızı dünya çapında duyurmakta üzülerek söylüyorum ki, biraz zayıf kaldık. Akademik düzeyde gastronomi eğitiminin zenginleşmesiyle köklü mutfağımızın dünyaya duyurulmasında, pastırma ile levreğin buluşması gibi ürünler gelişebiliyor. Bu ürünler akademik düzeyde kayıt altına alınarak paylaşılabiliyor.''

Etkinliğin, öğrenciler tarafından hazırlanan pastırmalı levreğin davetlilere ikram edilmesinin ardından son bulduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.