pendik escort bayan
ak

Erü Sporcuları 162 Üniversite Arasında 4'üncü Oldu

19.09.2017 - 17:03, Güncelleme: 19.09.2017 - 17:03
 

Erü Sporcuları 162 Üniversite Arasında 4'üncü Oldu

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) sporcuları 48 madalya kazanarak 162 üniversite arasında 4.oldu.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erciyes...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) sporcuları 48 madalya kazanarak 162 üniversite arasında 4.oldu.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi sporcularının Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanlığı tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilen spor müsabakalarında 18'i altın, 9'u gümüş ve 21'i bronz madalya olmak üzere toplam 48 madalya alarak 162 üniversite arasında 4'üncü sırada yer aldığı bildirildi. Üniversitenin geçen yıl müsabakalarında 29'uncu sırada yer aldığı ve bu yılki yarışmalarda başarısını arttırdığı ifade edildi.Açıklamada ayrıca Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer'in de gönderdiği tebrik mesajıyla Erciyes Üniversitesi sporcularını başarılarından dolayı kutladığı kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) sporcuları 48 madalya kazanarak 162 üniversite arasında 4.oldu.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erciyes...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) sporcuları 48 madalya kazanarak 162 üniversite arasında 4.oldu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi sporcularının Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanlığı tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilen spor müsabakalarında 18'i altın, 9'u gümüş ve 21'i bronz madalya olmak üzere toplam 48 madalya alarak 162 üniversite arasında 4'üncü sırada yer aldığı bildirildi.

Üniversitenin geçen yıl müsabakalarında 29'uncu sırada yer aldığı ve bu yılki yarışmalarda başarısını arttırdığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer'in de gönderdiği tebrik mesajıyla Erciyes Üniversitesi sporcularını başarılarından dolayı kutladığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.