pendik escort bayan
ak

Ertürk, Ak Parti Siyaset Akademisi'nde Tecrübelerini Paylaştı

01.05.2018 - 14:38, Güncelleme: 01.05.2018 - 14:38
 

Ertürk, Ak Parti Siyaset Akademisi'nde Tecrübelerini Paylaştı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında Düzceliler ile buluşarak, akademi öğrencileri...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında Düzceliler ile buluşarak, akademi öğrencileri ile katılımcılara tecrübelerini aktardı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime, AK Parti Düzce Siyaset Akademisi öğrencileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açıklamada, Ertürk, böylesine anlamlı bir eğitim programda Düzceliler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, nazik davetlerinden dolayı AK Parti Siyaset Akademisi'ne teşekkür etti. Eğitimde, belediye başkanlığı ve siyasi alandaki çalışmalarında edindiği tecrübeleri, bazı anılarını, sivil toplum örgütleri ve siyasi alandaki mücadelesini katılımcılarla paylaşan Ertürk, şunları kaydetti:"Çok genç yaşta yerel gazetecilik yaptım. Yerel bir de radyo kurdum. Daha sonra 30 yaşındayken AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nın kurucu başkanı oldum. 2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ilçe başkanlığımızın açılışını yaptık. 2004 yerel seçiminde belediye başkan adayı odum ve 34 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçimleri kazandım. Üç dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Geride kalan 14 yıllık süreçte ilçede büyük bir değişim ve gelişim yaşandı. Kahramankazan, şu anda başkentin metropol ilçeleri arasına girmeyi başardı. 14 yıl önce 'Kazan köyü' olarak adlandırılan ilçemiz artık başkentin her alanda önemli merkezlerinden biri konumuna geldi." Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, milli birlik ve beraberliği açısından kritik bir süreçten geçildiğini belirten Ertürk, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin bu açıdan önemli olduğunu bildirdi. Ertürk, "Yalnızca aziz milletimizin değil, aynı zamanda İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu kutlu yolculuk inşallah 24 Haziran'da daha da güçlenerek devam edecek. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmaktan ve onunla siyaset yapmaktan onur duyuyorum. Onun dava arkadaşı olmak çocuklarıma bırakacağım en büyük miras." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında Düzceliler ile buluşarak, akademi öğrencileri...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında Düzceliler ile buluşarak, akademi öğrencileri ile katılımcılara tecrübelerini aktardı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime, AK Parti Düzce Siyaset Akademisi öğrencileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açıklamada, Ertürk, böylesine anlamlı bir eğitim programda Düzceliler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, nazik davetlerinden dolayı AK Parti Siyaset Akademisi'ne teşekkür etti.

Eğitimde, belediye başkanlığı ve siyasi alandaki çalışmalarında edindiği tecrübeleri, bazı anılarını, sivil toplum örgütleri ve siyasi alandaki mücadelesini katılımcılarla paylaşan Ertürk, şunları kaydetti:

"Çok genç yaşta yerel gazetecilik yaptım. Yerel bir de radyo kurdum. Daha sonra 30 yaşındayken AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nın kurucu başkanı oldum. 2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ilçe başkanlığımızın açılışını yaptık. 2004 yerel seçiminde belediye başkan adayı odum ve 34 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçimleri kazandım. Üç dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Geride kalan 14 yıllık süreçte ilçede büyük bir değişim ve gelişim yaşandı. Kahramankazan, şu anda başkentin metropol ilçeleri arasına girmeyi başardı. 14 yıl önce 'Kazan köyü' olarak adlandırılan ilçemiz artık başkentin her alanda önemli merkezlerinden biri konumuna geldi."

Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, milli birlik ve beraberliği açısından kritik bir süreçten geçildiğini belirten Ertürk, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin bu açıdan önemli olduğunu bildirdi.

Ertürk, "Yalnızca aziz milletimizin değil, aynı zamanda İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu kutlu yolculuk inşallah 24 Haziran'da daha da güçlenerek devam edecek. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmaktan ve onunla siyaset yapmaktan onur duyuyorum. Onun dava arkadaşı olmak çocuklarıma bırakacağım en büyük miras." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.