pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ertelenen Sigorta Primlerinin Ödenmesi

04.11.2017 - 12:43, Güncelleme: 04.11.2017 - 12:43
 

Ertelenen Sigorta Primlerinin Ödenmesi

KIRIKKALE (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü, 2016 aralık ayına ait ertelenen sigorta primlerinin tahsilatında...

KIRIKKALE (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü, 2016 aralık ayına ait ertelenen sigorta primlerinin tahsilatında bankalar ile kurum tahsilat sistemi iletişimlerinde sıkıntılar yaşanması dolayısıyla ertelendiğini bildirdi.Karacaköylü, yaptığı yazılı açıklamada, işveren ve sigortalıların mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme tarihi 31 Ekim 2017 olan prim ve diğer tüm kurum alacaklarının ödeme süresinin 07 Kasım 2017 gün sonuna kadar uzatıldığını ve bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemelerin yasal süresi içinde yapılacağını belirtti.Karacaköylü, işverenlerin ve sigortalıların sigorta prim teşvik ve desteklerinden yararlanmaya devam edebilmeleri, süresinde ödenmeyen primler nedeniyle gecikme cezası ve gecikme zammına maruz kalmamaları ve yapılandırma anlaşmalarının bozulmaması açısından belirtilen tarihlere kadar ilgili borçların ödenmesinin gerektiği vurguladı.
KIRIKKALE (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü, 2016 aralık ayına ait ertelenen sigorta primlerinin tahsilatında...

KIRIKKALE (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırıkkale İl Müdürü Veli Karacaköylü, 2016 aralık ayına ait ertelenen sigorta primlerinin tahsilatında bankalar ile kurum tahsilat sistemi iletişimlerinde sıkıntılar yaşanması dolayısıyla ertelendiğini bildirdi.

Karacaköylü, yaptığı yazılı açıklamada, işveren ve sigortalıların mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme tarihi 31 Ekim 2017 olan prim ve diğer tüm kurum alacaklarının ödeme süresinin 07 Kasım 2017 gün sonuna kadar uzatıldığını ve bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemelerin yasal süresi içinde yapılacağını belirtti.

Karacaköylü, işverenlerin ve sigortalıların sigorta prim teşvik ve desteklerinden yararlanmaya devam edebilmeleri, süresinde ödenmeyen primler nedeniyle gecikme cezası ve gecikme zammına maruz kalmamaları ve yapılandırma anlaşmalarının bozulmaması açısından belirtilen tarihlere kadar ilgili borçların ödenmesinin gerektiği vurguladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.