pendik escort bayan
ak

Erol Bedir'den Taraftara Destek Çağrısı

20.09.2018 - 16:28, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:28
 

Erol Bedir'den Taraftara Destek Çağrısı

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir:- "Bu hafta evimizde oynayacağımız Konyaspor maçı hayati öneme haizdir. Bu maçta galip gelmemiz halinde bu yılki hedeflerimize büyük bir adım daha atmış olacağız"- "Bu maçta alacağımız galibiyet hanemize üç puan ilave

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, kulübün başarısının bir takım gruplar tarafından kıskanıldığını öne sürerek, bu süreçte sarı-kırmızılı renklere gönül veren taraftarların takımlarına sahip çıkması gerektiğini belirtti.Bedir, yazılı açıklamasında, halen Süper Lig'de mücadele eden ve önümüzdeki sezonlarda büyük hedefleri olan bir Kayserispor oluşturduklarını dile getirdi.Takımın geldiği konumdan rahatsızlık duyan grupların olduğunu savunan Bedir, "Geçtiğimiz yıllarda aynı ligde mücadele eden kardeşinin (Erciyesspor) ligden düşmesi için her türlü oyunu tezgahlayanlar 2016-2017 sezonu devre arasında 'ligden kesin düştü' diye sahipsiz bırakılan Kayserispor'umuzun yeni yönetim, şehir, taraftar ve takımın kenetlenmesi sonucu kurtulmasını ve sonraki sezonlardaki başarısını kıskanmaktadırlar." ifadelerini kullandı.Göreve geldikleri dönemde sarı-kırmızılı kulübü dipten alıp üst sıralara taşıdıklarını aktaran Bedir, şunları kaydetti:"Takımımız üzerinde oyunlar oynanmakta. Kayserispor'umuz, taraftarından hemşehrilerinden, sportif başarılarından uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır. Hele hele başarının Avrupa'ya sıçraması asla istenmemektedir. Bu şehirde yaşayan herkesin ve her kesimin ortak paydası olan takımımızın bu hafta evimizde oynayacağı Konyaspor maçı hayati öneme haizdir. Bu maçta galip gelmemiz halinde bu yılki hedeflerimize büyük bir adım daha atmış olacağız. Aksi durumda ise hem puan olarak üzülecek hem de Kayserispor'umuzun tökezlemesini dört gözle bekleyen içeride ve dışarıdaki şer odaklarını sevindirmiş olacağız. Bu maçta alacağımız galibiyet hanemize üç puan ilavesiyle birlikte Kayserispor'umuzu zora sokmak isteyenler için de okkalı bir şamar olacaktır."
Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir:- "Bu hafta evimizde oynayacağımız Konyaspor maçı hayati öneme haizdir. Bu maçta galip gelmemiz halinde bu yılki hedeflerimize büyük bir adım daha atmış olacağız"- "Bu maçta alacağımız galibiyet hanemize üç puan ilave

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, kulübün başarısının bir takım gruplar tarafından kıskanıldığını öne sürerek, bu süreçte sarı-kırmızılı renklere gönül veren taraftarların takımlarına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Bedir, yazılı açıklamasında, halen Süper Lig'de mücadele eden ve önümüzdeki sezonlarda büyük hedefleri olan bir Kayserispor oluşturduklarını dile getirdi.

Takımın geldiği konumdan rahatsızlık duyan grupların olduğunu savunan Bedir, "Geçtiğimiz yıllarda aynı ligde mücadele eden kardeşinin (Erciyesspor) ligden düşmesi için her türlü oyunu tezgahlayanlar 2016-2017 sezonu devre arasında 'ligden kesin düştü' diye sahipsiz bırakılan Kayserispor'umuzun yeni yönetim, şehir, taraftar ve takımın kenetlenmesi sonucu kurtulmasını ve sonraki sezonlardaki başarısını kıskanmaktadırlar." ifadelerini kullandı.

Göreve geldikleri dönemde sarı-kırmızılı kulübü dipten alıp üst sıralara taşıdıklarını aktaran Bedir, şunları kaydetti:

"Takımımız üzerinde oyunlar oynanmakta. Kayserispor'umuz, taraftarından hemşehrilerinden, sportif başarılarından uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır. Hele hele başarının Avrupa'ya sıçraması asla istenmemektedir. Bu şehirde yaşayan herkesin ve her kesimin ortak paydası olan takımımızın bu hafta evimizde oynayacağı Konyaspor maçı hayati öneme haizdir. Bu maçta galip gelmemiz halinde bu yılki hedeflerimize büyük bir adım daha atmış olacağız. Aksi durumda ise hem puan olarak üzülecek hem de Kayserispor'umuzun tökezlemesini dört gözle bekleyen içeride ve dışarıdaki şer odaklarını sevindirmiş olacağız. Bu maçta alacağımız galibiyet hanemize üç puan ilavesiyle birlikte Kayserispor'umuzu zora sokmak isteyenler için de okkalı bir şamar olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.