pendik escort bayan
ak

Erenler Meclisi Yunus Emre Konseri

18.05.2019 - 14:48, Güncelleme: 18.05.2019 - 14:48
 

Erenler Meclisi Yunus Emre Konseri

KARAMAN (AA) - 742. Yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri kapsamında, Erenler Meclisi Yunus Emre Konseri düzenlendi.Lütfi Elvan Fuar ve Kongre...

KARAMAN (AA) - 742. Yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri kapsamında, Erenler Meclisi Yunus Emre Konseri düzenlendi.Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde solist Mehmet Kemiksiz ve Enderun Hafızlar Topluluğu Yunus Emre ilahilerini seslendirdi.Programın ardından Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan yaptığı konuşmada, "Bu mübarek günde bir birinden güzel ilahileri dinleyerek, ruhumuzu dinlendirmiş olduk. Ben sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu konserle 742. Yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri de son bulmuş oldu. Fakat belediye olarak sosyal etkinliklerimiz artarak devam edecek." dedi.
KARAMAN (AA) - 742. Yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri kapsamında, Erenler Meclisi Yunus Emre Konseri düzenlendi.Lütfi Elvan Fuar ve Kongre...

KARAMAN (AA) - 742. Yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri kapsamında, Erenler Meclisi Yunus Emre Konseri düzenlendi.

Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde solist Mehmet Kemiksiz ve Enderun Hafızlar Topluluğu Yunus Emre ilahilerini seslendirdi.

Programın ardından Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan yaptığı konuşmada, "Bu mübarek günde bir birinden güzel ilahileri dinleyerek, ruhumuzu dinlendirmiş olduk. Ben sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu konserle 742. Yıl Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri de son bulmuş oldu. Fakat belediye olarak sosyal etkinliklerimiz artarak devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.