pendik escort bayan
ak

Ereğli Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Spor 23.08.2017 - 16:38, Güncelleme: 23.08.2017 - 16:38
 

Ereğli Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.Kapalı pazar yerinde açılan fuara Türkiye'nin...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.Kapalı pazar yerinde açılan fuara Türkiye'nin dört bir yanından gelen 120 firma katıldı.AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, fuar açılışında yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılık konusunda lider olan Ereğli’ye güzel yatırımlar yapmak için çaba sarf ettiklerini kaydetti.Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da Ereğli'nin güzel hizmetleri hak ettiğini belirtti.Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kendileri için önceliğin şehrin alt yapısını oluşturmak olduğunu söyledi.Özgüven, "Bir çok ilden büyük olan Ereğli'de altyapı sürekli geri plana atılmış ama biz, hizmetlerimizi yaparken kökten çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Önce altyapıdan başlayarak en güzel hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.Kapalı pazar yerinde açılan fuara Türkiye'nin...

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kapalı pazar yerinde açılan fuara Türkiye'nin dört bir yanından gelen 120 firma katıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, fuar açılışında yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılık konusunda lider olan Ereğli’ye güzel yatırımlar yapmak için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da Ereğli'nin güzel hizmetleri hak ettiğini belirtti.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kendileri için önceliğin şehrin alt yapısını oluşturmak olduğunu söyledi.

Özgüven, "Bir çok ilden büyük olan Ereğli'de altyapı sürekli geri plana atılmış ama biz, hizmetlerimizi yaparken kökten çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Önce altyapıdan başlayarak en güzel hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.