pendik escort bayan
ak

Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor

25.06.2018 - 11:58, Güncelleme: 25.06.2018 - 11:58
 

Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor

KONYA (AA) - Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi Cumhur İttifakı'nın başarısı Yalıhüyük ilçesinde coşku ile karşılandı.Yalıhüyük...

KONYA (AA) - Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi Cumhur İttifakı'nın başarısı Yalıhüyük ilçesinde coşku ile karşılandı.Yalıhüyük AK Parti Koordinasyon Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer, konvoyla ilçede tur attı. AK Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, seçim için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi."Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de yüksek bir oranla başarıya ulaştık" diyen Pişkin, "Vatandaşlarımız sandıkta gereken mesajı verdi. Cumhurbaşkanımızla 'devam' dedi. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından seçmenler Türkiye’ye damgasını vurdu. Sevinçliyiz, mutluyuz. Hep birlikte milletimiz için çalışacağız." dedi.
KONYA (AA) - Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi Cumhur İttifakı'nın başarısı Yalıhüyük ilçesinde coşku ile karşılandı.Yalıhüyük...

KONYA (AA) - Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi Cumhur İttifakı'nın başarısı Yalıhüyük ilçesinde coşku ile karşılandı.

Yalıhüyük AK Parti Koordinasyon Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan partililer, konvoyla ilçede tur attı.

AK Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, seçim için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

"Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de yüksek bir oranla başarıya ulaştık" diyen Pişkin, "Vatandaşlarımız sandıkta gereken mesajı verdi. Cumhurbaşkanımızla 'devam' dedi. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından seçmenler Türkiye’ye damgasını vurdu. Sevinçliyiz, mutluyuz. Hep birlikte milletimiz için çalışacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.