pendik escort bayan
ak

Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor

25.06.2018 - 01:03, Güncelleme: 25.06.2018 - 01:03
 

Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor

Konya Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutluyor

KONYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı Konya'da büyük coşkuyla kutlanıyor.Kılıçarslan Meydanı'nda bir araya gelen binlerce AK Partili, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısını kutladı. Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Kent merkezinde yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile şehir turu yapılmasının ardından meydanda toplanan vatandaşlar, sevinç gösterilerinde bulundu. Ardından AK Partili Konya milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız, Leyla Şahin Usta, Hacı Ahmet Özdemir ve Halil Etyemez, meydana kurulan dev ekrandan vatandaşlara seslendi, kutlamalara eşlik etti.
Konya Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını kutluyor

KONYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı Konya'da büyük coşkuyla kutlanıyor.

Kılıçarslan Meydanı'nda bir araya gelen binlerce AK Partili, Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısını kutladı.

Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Kent merkezinde yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile şehir turu yapılmasının ardından meydanda toplanan vatandaşlar, sevinç gösterilerinde bulundu.

Ardından AK Partili Konya milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız, Leyla Şahin Usta, Hacı Ahmet Özdemir ve Halil Etyemez, meydana kurulan dev ekrandan vatandaşlara seslendi, kutlamalara eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.