pendik escort bayan
ak

Erdoğan'ın 20 Yıllık Şoförü Meclis'e Girdi

03.11.2015 - 18:06, Güncelleme: 03.11.2015 - 18:06
 

Erdoğan'ın 20 Yıllık Şoförü Meclis'e Girdi

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıllık şoförü Ahmet Hamdi Çamlı AK Parti'den milletvekili seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır 'gönüllü şoförü' olan Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden İstanbul milletvekili seçildi.7 HAZİRAN'DA MECLİS'E GİREMEMİŞTİ7 Haziran seçimlerinde İstanbul 2. bölgeden 16. sıra adayı gösterilen ancak seçilemeyen Erdoğan'ın 'gönüllü şoförü' Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde Meclis'e girmeyi başardı. Çamlı, 1 Kasım seçimleri için İstanbul 2. Bölge 13. sıradan aday gösterilmişti.ŞEVKİ YILMAZ'IN YEĞENİ İLE EVLENMİŞTİ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır 'gönüllü şoförlüğünü' yapan Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den İstanbul milletvekili olarak Meclis'e girdi. Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğu günlerden bu yana Tayyip Erdoğan'a gönüllü şoförlük yapmıştı. Geçmişte Necmettin Erbakan'ın da şoförlüğünü yapan Çamlı, Milli Nizam ve Milli Selamet Partisi'nin kurucuları arasında yer alan ZekiÇamlı'nın oğlu. Çamlı, 14 yaşındayken, Metris Cezaevi'nde Erdoğan'la birlikte kalmıştı. Erdoğan, Çamlı'yı, Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın yeğeni ile evlendirmişti.Kaynak: Hürriyet
1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıllık şoförü Ahmet Hamdi Çamlı AK Parti'den milletvekili seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır 'gönüllü şoförü' olan Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden İstanbul milletvekili seçildi.

7 HAZİRAN'DA MECLİS'E GİREMEMİŞTİ

7 Haziran seçimlerinde İstanbul 2. bölgeden 16. sıra adayı gösterilen ancak seçilemeyen Erdoğan'ın 'gönüllü şoförü' Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde Meclis'e girmeyi başardı. Çamlı, 1 Kasım seçimleri için İstanbul 2. Bölge 13. sıradan aday gösterilmişti.

ŞEVKİ YILMAZ'IN YEĞENİ İLE EVLENMİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıldır 'gönüllü şoförlüğünü' yapan Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den İstanbul milletvekili olarak Meclis'e girdi.

 

Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğu günlerden bu yana Tayyip Erdoğan'a gönüllü şoförlük yapmıştı. Geçmişte Necmettin Erbakan'ın da şoförlüğünü yapan Çamlı, Milli Nizam ve Milli Selamet Partisi'nin kurucuları arasında yer alan ZekiÇamlı'nın oğlu. Çamlı, 14 yaşındayken, Metris Cezaevi'nde Erdoğan'la birlikte kalmıştı. Erdoğan, Çamlı'yı, Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın yeğeni ile evlendirmişti.

Kaynak: Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.