pendik escort bayan
ak

Erdoğan'dan Şehit Ailesine Başsağlığı Telgrafı

19.07.2018 - 11:38, Güncelleme: 19.07.2018 - 11:38
 

Erdoğan'dan Şehit Ailesine Başsağlığı Telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'da şehit olan özel harekat polisi Ahmet Altun'un ailesine taziye dileklerini iletti

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da şehit olan özel harekat polisi Ahmet Altun'un ailesine taziye telgrafı gönderdi. Edinilen bilgiye göre Başkan Erdoğan, Van'da terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Altun'un ailesine başsağlığı diledi.Altun, Van'ın İpekyolu ilçesinde 15 Temmuz'da, bölücü terör örgütünün hücre evine yapılan operasyon sırasında yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'da şehit olan özel harekat polisi Ahmet Altun'un ailesine taziye dileklerini iletti

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da şehit olan özel harekat polisi Ahmet Altun'un ailesine taziye telgrafı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre Başkan Erdoğan, Van'da terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Altun'un ailesine başsağlığı diledi.

Altun, Van'ın İpekyolu ilçesinde 15 Temmuz'da, bölücü terör örgütünün hücre evine yapılan operasyon sırasında yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.