pendik escort bayan
ak

Erdoğan'dan Putin'e 'üzüntü' mektubu

Asayiş 28.06.2016 - 00:56, Güncelleme: 28.06.2016 - 00:56
 

Erdoğan'dan Putin'e 'üzüntü' mektubu

Kremlin kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e mektup yazarak Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle üzgün olduğunu ifade ettiği açıklandı. Açıklamayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları da doğruladı.

Kremlin kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e mektup yazarak Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle üzgün olduğunu ifade ettiği açıklandı. Açıklamayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları da doğruladı.Kremlin sözcüsünden flaş açıklama. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin’e “üzgünüm” mektubu gönderdi. Açıklamayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları da doğruladı.Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e mektup yazarak Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle "üzgün" olduğunu belirtti.Kremlin'den yapılan açıklamayı ilk olarak uluslararası haber ajansı Reuters duyurdu.Açıklamada, “Erdoğan, Rusya-Türkiye ilişkilerinin tekrar eski haline gelmesi için mümkün olan her şeyi yapacağını söyledi” denildi.Kremlin’in açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, “bölgedeki kriz ile ilgili olarak ve terörle mücadele alanında Türkiye'nin Rusya ile birlikte hareket etmeye hazır olduğunu” söyledi.  CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN'IN AÇIKLAMASIKremlin'in ardından konuyla ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi.Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın RusyaDevlet Başkanı Putin'e gönderdiği mektupta, Türkiye ile Rusya arasındaki geleneksel dostane ilişkilerin tekrar tesis edilmesi, bölgesel krizlerin çözümü için işbirliği ve terörle ortak mücadele edilmesi için çağrıda bulunduğunu belirtti.Kalın, Türkiye ile Rusya'nın, ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla gerekli adımların atılması hususunda mutabık kaldığını kaydetti. İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e gönderdiği mektupta, Rus askeri uçağının düşmesiyle ilgili derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Hayatını kaybeden Rus pilotun ailesine bir kez daha acılarını paylaştığımı belirtmek ve taziyelerimi sunmak istiyorum; kusura bakmasınlar diyorum” ifadelerini kullandığını söyledi. Habervaktim
Kremlin kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e mektup yazarak Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle üzgün olduğunu ifade ettiği açıklandı. Açıklamayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları da doğruladı.

Kremlin kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e mektup yazarak Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle üzgün olduğunu ifade ettiği açıklandı. Açıklamayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları da doğruladı.

Kremlin sözcüsünden flaş açıklama. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin’e “üzgünüm” mektubu gönderdi. Açıklamayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları da doğruladı.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e mektup yazarak Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle "üzgün" olduğunu belirtti.

Kremlin'den yapılan açıklamayı ilk olarak uluslararası haber ajansı Reuters duyurdu.

Açıklamada, “Erdoğan, Rusya-Türkiye ilişkilerinin tekrar eski haline gelmesi için mümkün olan her şeyi yapacağını söyledi” denildi.

Kremlin’in açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, “bölgedeki kriz ile ilgili olarak ve terörle mücadele alanında Türkiye'nin Rusya ile birlikte hareket etmeye hazır olduğunu” söyledi. 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN'IN AÇIKLAMASI

Kremlin'in ardından konuyla ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın RusyaDevlet Başkanı Putin'e gönderdiği mektupta, Türkiye ile Rusya arasındaki geleneksel dostane ilişkilerin tekrar tesis edilmesi, bölgesel krizlerin çözümü için işbirliği ve terörle ortak mücadele edilmesi için çağrıda bulunduğunu belirtti.

Kalın, Türkiye ile Rusya'nın, ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla gerekli adımların atılması hususunda mutabık kaldığını kaydetti. 

İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Putin'e gönderdiği mektupta, Rus askeri uçağının düşmesiyle ilgili derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Hayatını kaybeden Rus pilotun ailesine bir kez daha acılarını paylaştığımı belirtmek ve taziyelerimi sunmak istiyorum; kusura bakmasınlar diyorum” ifadelerini kullandığını söyledi.

 

Habervaktim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.