pendik escort bayan
ak

Erdoğan: Çözüm Sürecini Yürütmek Mümkün Değil

28.07.2015 - 13:36, Güncelleme: 28.07.2015 - 13:36
 

Erdoğan: Çözüm Sürecini Yürütmek Mümkün Değil

Çin ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle çözüm süreci yürütmek mümkün değildir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.   "KARDEŞLİĞİMİZE KASTEDENLERLE..."   Çözüm sürecinin istismar edildiğini belirten Erdoğan, "Çözüm sürecinin başlangıcına ve bugüne bakalım. Adımı attığımız andan itibaren akil insanlar çalışmalarını başlattı. Çözüm süreci istismar edildi. Martta başbakan olarak partimin başındaydım karşılığını bulmadı. Genel seçimlerde bu işin hasar gördüğünü gördük. Bu hasarla birlikte ortada gerçek var. Milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle bunu devam ettirmek mümkün değildir. Akl-ı selimin egemen olmadığı ortamda demokrasi olamaz." dedi.   HDP'YE SERT GÖNDERME     Açıklamasında HDP'yi de sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Türkiye'de terör örgütünün uzantısı olan siyasi partinin bu terör örgütüne karşı tavrını, açıklamasını duydunuz mu? Aksine onları sahiplenmeye devam ediyor. Bu konuda bizim uluslararası noktadaki dezenformasyonlara karşı gerek başbakan gerek ben bilgilendirmeye devam ediyoruz. Devlet başkanları da açıklamalarını yapıyorlar." şeklinde konuştu.   Kaynak: Haberler.com     Sivas haber, Sivas bülteni, Erdoğan, Çözüm, Sürecini, Yürütmek, Mümkün, Değil, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Halkların Demokratik Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti, Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip, Türkiye, R.T.E, Hdp, Çin
Çin ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle çözüm süreci yürütmek mümkün değildir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

"KARDEŞLİĞİMİZE KASTEDENLERLE..."

 

Çözüm sürecinin istismar edildiğini belirten Erdoğan, "Çözüm sürecinin başlangıcına ve bugüne bakalım. Adımı attığımız andan itibaren akil insanlar çalışmalarını başlattı. Çözüm süreci istismar edildi. Martta başbakan olarak partimin başındaydım karşılığını bulmadı. Genel seçimlerde bu işin hasar gördüğünü gördük. Bu hasarla birlikte ortada gerçek var. Milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle bunu devam ettirmek mümkün değildir. Akl-ı selimin egemen olmadığı ortamda demokrasi olamaz." dedi.

 

HDP'YE SERT GÖNDERME

 

 

Açıklamasında HDP'yi de sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Türkiye'de terör örgütünün uzantısı olan siyasi partinin bu terör örgütüne karşı tavrını, açıklamasını duydunuz mu? Aksine onları sahiplenmeye devam ediyor. Bu konuda bizim uluslararası noktadaki dezenformasyonlara karşı gerek başbakan gerek ben bilgilendirmeye devam ediyoruz. Devlet başkanları da açıklamalarını yapıyorlar." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Haberler.com

 

 

Sivas haber, Sivas bülteni, Erdoğan, Çözüm, Sürecini, Yürütmek, Mümkün, Değil, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Halkların Demokratik Partisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti, Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip, Türkiye, R.T.E, Hdp, Çin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.