pendik escort bayan
ak

Erdoğan, Büyükelçilerle İftarda Buluşacak

21.05.2018 - 13:48, Güncelleme: 21.05.2018 - 13:48
 

Erdoğan, Büyükelçilerle İftarda Buluşacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam büyükelçilerle iftarda bir araya gelecek

ANKARA(AA)- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam büyükelçilerle iftarda bir araya gelecek. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezince paylaşılan programa göre, Erdoğan'ın büyükelçilerle bir araya geleceği iftar programı AK Parti Genel Merkezinde düzenlenecek. Edinilen bilgiye göre iftar programına İsrail dışındaki tüm ülkelerin büyükelçileri davet edildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam büyükelçilerle iftarda bir araya gelecek

ANKARA(AA)- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam büyükelçilerle iftarda bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezince paylaşılan programa göre, Erdoğan'ın büyükelçilerle bir araya geleceği iftar programı AK Parti Genel Merkezinde düzenlenecek.

Edinilen bilgiye göre iftar programına İsrail dışındaki tüm ülkelerin büyükelçileri davet edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.