pendik escort bayan
ak

Erdal İnönü'nün Vefatının 11. Yılı

31.10.2018 - 14:13, Güncelleme: 31.10.2018 - 14:13
 

Erdal İnönü'nün Vefatının 11. Yılı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:- "Türkiye siyasetinde unutulmaz izler bırakan Erdal İnönü'yü vefatının 11. yılında saygı ve özlemle anıyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, eski SHP Genel Başkanı Erdal İnönü'yü vefatının 11. yılında saygı ve özlemle andı.Ağbaba, yaptığı yazılı açıklamada, İnönü'nün, hem bilim dünyasındaki başarılarıyla hem de Türkiye'nin gördüğü en saygın siyasetçilerden biri olarak halkın gönlünde yer aldığını, değerli bir insan olduğunu belirtti. İnönü'nün, dürüst, mütevazı, kibar ve beyefendi kişiliğiyle sağcı solcu demeden toplumun her kesiminin saygı duyduğu bir siyasetçi olduğunu ifade eden Ağbaba, şunları kaydetti:"Türkiye'de sosyal demokrasinin gelişmesi için yoğun çaba sarf eden Erdal İnönü, korkmadan çekinmeden kararlar almasını bilmiş ve daha güzel bir Türkiye hayaliyle yılmadan çalışmıştır. Prof. Dr. Erdal İnönü Genel Başkanlık yaparken tüm etkinliklere alışılmışın dışında en erken gelen olur, kimseyi bekletmeyi sevmezdi. Mütevazı kişiliğini siyasete de taşımış ve bekletmeyen, bekleyen bir lider olarak gönüllerde yer etmiş çok değerli bir kişilikti. Türkiye siyasetinde unutulmaz izler bırakan Erdal İnönü'yü vefatının 11. yılında saygı ve özlemle anıyorum."
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:- "Türkiye siyasetinde unutulmaz izler bırakan Erdal İnönü'yü vefatının 11. yılında saygı ve özlemle anıyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, eski SHP Genel Başkanı Erdal İnönü'yü vefatının 11. yılında saygı ve özlemle andı.

Ağbaba, yaptığı yazılı açıklamada, İnönü'nün, hem bilim dünyasındaki başarılarıyla hem de Türkiye'nin gördüğü en saygın siyasetçilerden biri olarak halkın gönlünde yer aldığını, değerli bir insan olduğunu belirtti.

İnönü'nün, dürüst, mütevazı, kibar ve beyefendi kişiliğiyle sağcı solcu demeden toplumun her kesiminin saygı duyduğu bir siyasetçi olduğunu ifade eden Ağbaba, şunları kaydetti:

"Türkiye'de sosyal demokrasinin gelişmesi için yoğun çaba sarf eden Erdal İnönü, korkmadan çekinmeden kararlar almasını bilmiş ve daha güzel bir Türkiye hayaliyle yılmadan çalışmıştır. Prof. Dr. Erdal İnönü Genel Başkanlık yaparken tüm etkinliklere alışılmışın dışında en erken gelen olur, kimseyi bekletmeyi sevmezdi.

Mütevazı kişiliğini siyasete de taşımış ve bekletmeyen, bekleyen bir lider olarak gönüllerde yer etmiş çok değerli bir kişilikti. Türkiye siyasetinde unutulmaz izler bırakan Erdal İnönü'yü vefatının 11. yılında saygı ve özlemle anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.