pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes'te Tipi Uyarısı

15.01.2019 - 13:33, Güncelleme: 15.01.2019 - 13:33
 

Erciyes'te Tipi Uyarısı

Yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle Erciyes Kayak Merkezi'ndeki mekanik tesisler 15-16 Ocak'ta kapalı olacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Kayak Merkezi'nde, yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle 15-16 Ocak'ta mekanik tesislerin kapalı olacağı bildirildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bu gece ve yarın Erciyes'te yoğun kar yağışı ve tipinin beklendiği belirtildi.Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te bulunan mekanik tesislerin olumsuz hava koşullarından dolayı iki gün boyunca kapalı olacağı kaydedildi.Öte yandan Erciyes'e çıkmayı planlayan vatandaşların hava durumuna göre hareket etmesi uyarısında bulunuldu.
Yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle Erciyes Kayak Merkezi'ndeki mekanik tesisler 15-16 Ocak'ta kapalı olacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes Kayak Merkezi'nde, yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle 15-16 Ocak'ta mekanik tesislerin kapalı olacağı bildirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bu gece ve yarın Erciyes'te yoğun kar yağışı ve tipinin beklendiği belirtildi.

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te bulunan mekanik tesislerin olumsuz hava koşullarından dolayı iki gün boyunca kapalı olacağı kaydedildi.

Öte yandan Erciyes'e çıkmayı planlayan vatandaşların hava durumuna göre hareket etmesi uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.