pendik escort bayan
ak

Erciyes'te Kar Voleybolu Heyecanı

10.01.2019 - 14:23, Güncelleme: 10.01.2019 - 14:23
 

Erciyes'te Kar Voleybolu Heyecanı

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci etabı yarın Erciyes Kayak Merkezi'nde başlayacak

KAYSERİ (AA) - 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci etabı Kayseri'de yarın başlayacak. Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan voleybol kortlarında düzenlenecek organizasyon, 13 Ocak'ta sona erecek.Organizasyona Çekya, İsviçre, İtalya, Polonya, Rusya, Romanya, Slovakya ve Türkiye'den 27 takım başvurdu. Üst üste 3. kez Kar Voleybolu Avrupa Turu'na ev sahipliği yapacak olan Erciyes'teki etap, bu yıl değişen oyun kurallarının ardından ilk kez 3x3 formatında oynanacak.Türkiye, karşılaşmada erkeklerde 6, kadınlarda 5 takım olmak üzere 11 takım ile mücadele edecek.
2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci etabı yarın Erciyes Kayak Merkezi'nde başlayacak

KAYSERİ (AA) - 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci etabı Kayseri'de yarın başlayacak.

Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan voleybol kortlarında düzenlenecek organizasyon, 13 Ocak'ta sona erecek.

Organizasyona Çekya, İsviçre, İtalya, Polonya, Rusya, Romanya, Slovakya ve Türkiye'den 27 takım başvurdu. Üst üste 3. kez Kar Voleybolu Avrupa Turu'na ev sahipliği yapacak olan Erciyes'teki etap, bu yıl değişen oyun kurallarının ardından ilk kez 3x3 formatında oynanacak.

Türkiye, karşılaşmada erkeklerde 6, kadınlarda 5 takım olmak üzere 11 takım ile mücadele edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.