pendik escort bayan
ak

Erciyes'te Kar Festivali

27.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 27.03.2017 - 14:53
 

Erciyes'te Kar Festivali

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, "Erciyes 7. Uluslararası Engelliler Kar Festivali" yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Dağı'nda düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, "Erciyes 7. Uluslararası Engelliler Kar Festivali" yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Dağı'nda düzenlenen festivale, yurt içinden ve yurt dışından görme, işitme ve bedensel engelliler katıldı.Belediye Başkanı Mustafa Çelik, burada yaptığı konuşmada, keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, "Bu dağın nimetlerinden engellilerimizi de bir nebze olsun faydalandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Erciyes'i her alanda uluslararası boyuta taşıyoruz. Şehrimizi engelsiz şehir yapmaya kararlıyız." ifadesinde bulundu.Engelliler Spor Kulübü Genel Sekreteri Kadircan Gökalp de böyle bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Festivalde, dernek temsilcileri Başkan Çelik'e teşekkür plaketi verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, "Erciyes 7. Uluslararası Engelliler Kar Festivali" yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Dağı'nda düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, "Erciyes 7. Uluslararası Engelliler Kar Festivali" yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Dağı'nda düzenlenen festivale, yurt içinden ve yurt dışından görme, işitme ve bedensel engelliler katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Çelik, burada yaptığı konuşmada, keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, "Bu dağın nimetlerinden engellilerimizi de bir nebze olsun faydalandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Erciyes'i her alanda uluslararası boyuta taşıyoruz. Şehrimizi engelsiz şehir yapmaya kararlıyız." ifadesinde bulundu.

Engelliler Spor Kulübü Genel Sekreteri Kadircan Gökalp de böyle bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Festivalde, dernek temsilcileri Başkan Çelik'e teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.