pendik escort bayan
ak

Erciyes'te Dağ Bisikleti Heyecanı

07.06.2019 - 16:43, Güncelleme: 07.06.2019 - 16:43
 

Erciyes'te Dağ Bisikleti Heyecanı

Downhill Türkiye Şampiyonası Erciyes'te yapılacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes'in ev sahipliği yaptığı Downhill Türkiye Şampiyonası yarın başlayacak.Türkiye'nin ilk "Dağ Bisikleti Parkı"nın oluşturulduğu Erciyes'te koşulacak Downhill Türkiye Şampiyonası yarışmaları yarın 13.00'te start alacak. Sporcular, Erciyes'in 2 bin 200 rakımlı Tekir Yaylası'nda oluşturulan 3 dağ bisikleti parkurunda Downhill Türkiye Şampiyon'u olmak için pedal çevirecek. Öte yandan Erciyes, 9 Haziran Pazar günü de IXS Downhill Avrupa Kupası'nın 3. ayak yarışmalarına ev sahipliği yapacak. Bu arada, her iki organizasyona katılan sporcular, bugün antrenman sürüşü yaptı.
Downhill Türkiye Şampiyonası Erciyes'te yapılacak

KAYSERİ (AA) - Erciyes'in ev sahipliği yaptığı Downhill Türkiye Şampiyonası yarın başlayacak.

Türkiye'nin ilk "Dağ Bisikleti Parkı"nın oluşturulduğu Erciyes'te koşulacak Downhill Türkiye Şampiyonası yarışmaları yarın 13.00'te start alacak.

Sporcular, Erciyes'in 2 bin 200 rakımlı Tekir Yaylası'nda oluşturulan 3 dağ bisikleti parkurunda Downhill Türkiye Şampiyon'u olmak için pedal çevirecek.

Öte yandan Erciyes, 9 Haziran Pazar günü de IXS Downhill Avrupa Kupası'nın 3. ayak yarışmalarına ev sahipliği yapacak.

Bu arada, her iki organizasyona katılan sporcular, bugün antrenman sürüşü yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.