pendik escort bayan
ak

Erciyes Dağı Kayak Sezonuna Hazırlanıyor

13.11.2017 - 10:53, Güncelleme: 13.11.2017 - 10:53
 

Erciyes Dağı Kayak Sezonuna Hazırlanıyor

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Erciyes'te kayak sezonunda yaşanan otopark sorununu gidermek için otopark kapasitesini iki katına çıkarttı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Erciyes'te kayak sezonunda yaşanan otopark sorununu gidermek için otopark kapasitesini iki katına çıkarttı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kayak sezonuna hazırlanan Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki çalışmaları incelemek üzere Erciyes'e çıktı.Başkan Çelik, otopark kapasitesini iki kat artırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:"Burada zemin kaldırım döşeliydi. Kaldırımın kış şartlarında temizlenmesi, greyderlerin kaldırımda rahat çalışamaması ve alanının optimum şekilde verimli kullanılmamasından dolayı yeni bir düzenlemeye gittik. Yaptığımız çalışmalarla yaklaşık 350 araçlık otopark kapasitesini 750'ye çıkardık. Otopark alanını 5 bin ton asfalt kullanarak asfaltladık. İnşallah bu kış kar temizleme çalışmaları daha rahat olacak ve araçlar daha düzenli girişi çıkış yapabilecek."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Erciyes'te kayak sezonunda yaşanan otopark sorununu gidermek için otopark kapasitesini iki katına çıkarttı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, Erciyes'te kayak sezonunda yaşanan otopark sorununu gidermek için otopark kapasitesini iki katına çıkarttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kayak sezonuna hazırlanan Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki çalışmaları incelemek üzere Erciyes'e çıktı.

Başkan Çelik, otopark kapasitesini iki kat artırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Burada zemin kaldırım döşeliydi. Kaldırımın kış şartlarında temizlenmesi, greyderlerin kaldırımda rahat çalışamaması ve alanının optimum şekilde verimli kullanılmamasından dolayı yeni bir düzenlemeye gittik. Yaptığımız çalışmalarla yaklaşık 350 araçlık otopark kapasitesini 750'ye çıkardık. Otopark alanını 5 bin ton asfalt kullanarak asfaltladık. İnşallah bu kış kar temizleme çalışmaları daha rahat olacak ve araçlar daha düzenli girişi çıkış yapabilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.