pendik escort bayan
ak

Erbaş, Kur'an Kursu Öğrencilerini Kabul Etti

09.08.2018 - 14:43, Güncelleme: 09.08.2018 - 14:43
 

Erbaş, Kur'an Kursu Öğrencilerini Kabul Etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş:- "İslam'ın en çok önem verdiği şey güzel ahlaklı insan olmaktır"

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İslam'ın en çok önem verdiği şey güzel ahlaklı insan olmaktır." ifadesini kullandı.Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Erbaş, Konya'nın Karatay ilçesindeki Doğanlar Kur'an kursu öğreticileri ve öğrencilerini makamında kabul etti.Kabulde konuşan Erbaş, öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İslam'ın en çok önem verdiği şey, güzel ahlaklı insan olmaktır." diye konuştu.Hazreti Muhammed'in, Müslümanı "elinden ve dilinden güvende olunan insan" şeklinde tarif ettiğini hatırlatan Erbaş, "Kimseye ondan zarar gelmeyecek, herkes ondan emin ve hoşnut olacak, herkes ona güvenecek, Müslümanlığın özü bu. Böyle bir Müslüman olabilmek için de İslam'ı Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in yaşadığı ve öğrettiği gibi yaşamalıyız." şeklinde konuştu.Erbaş, kabulde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş:- "İslam'ın en çok önem verdiği şey güzel ahlaklı insan olmaktır"

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İslam'ın en çok önem verdiği şey güzel ahlaklı insan olmaktır." ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Erbaş, Konya'nın Karatay ilçesindeki Doğanlar Kur'an kursu öğreticileri ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Kabulde konuşan Erbaş, öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İslam'ın en çok önem verdiği şey, güzel ahlaklı insan olmaktır." diye konuştu.

Hazreti Muhammed'in, Müslümanı "elinden ve dilinden güvende olunan insan" şeklinde tarif ettiğini hatırlatan Erbaş, "Kimseye ondan zarar gelmeyecek, herkes ondan emin ve hoşnut olacak, herkes ona güvenecek, Müslümanlığın özü bu. Böyle bir Müslüman olabilmek için de İslam'ı Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in yaşadığı ve öğrettiği gibi yaşamalıyız." şeklinde konuştu.

Erbaş, kabulde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.