pendik escort bayan
ak

Erbaş, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa İle Görüştü

19.02.2018 - 19:38, Güncelleme: 19.02.2018 - 19:38
 

Erbaş, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa İle Görüştü

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı kabul etti. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan...

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı kabul etti. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Erbaş, Mustafa ile makamında bir araya geldi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbaş, Filistin ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.Erbaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" ilan etme kararını anımsatarak, kararın hem dünyada hem de Türkiye'de yoğun şekilde konuşulduğunu ifade etti. Kudüs tasarısının Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin, dünyanın Kudüs'e bakışının ABD ile aynı olmadığını ortaya koyduğunu kaydeden Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 'Vahyin Kutsadığı Şehir: Kudüs' başlıklı uluslararası bir zirve yaptık. Zirvenin sonuç bildirgesinde, Kudüs'ün ebediyyen Filistin'in başkenti olduğunu vurguladık." dedi.Mustafa ise kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erbaş'ı, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın himayelerinde nisan ayında gerçekleştirilecek "9. Uluslararası İslam Beyt el-Makdis Konferansı"na davet etti.
ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı kabul etti. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan...

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı kabul etti.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Erbaş, Mustafa ile makamında bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbaş, Filistin ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Erbaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" ilan etme kararını anımsatarak, kararın hem dünyada hem de Türkiye'de yoğun şekilde konuşulduğunu ifade etti.

Kudüs tasarısının Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin, dünyanın Kudüs'e bakışının ABD ile aynı olmadığını ortaya koyduğunu kaydeden Erbaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 'Vahyin Kutsadığı Şehir: Kudüs' başlıklı uluslararası bir zirve yaptık. Zirvenin sonuç bildirgesinde, Kudüs'ün ebediyyen Filistin'in başkenti olduğunu vurguladık." dedi.

Mustafa ise kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erbaş'ı, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın himayelerinde nisan ayında gerçekleştirilecek "9. Uluslararası İslam Beyt el-Makdis Konferansı"na davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.