pendik escort bayan
ak

Erbakan’dan sonra bir ilk!

19.05.2016 - 17:31, Güncelleme: 19.05.2016 - 17:31
 

Erbakan’dan sonra bir ilk!

Binali Yıldırım, Necmettin Erbakan Hoca'dan sonra ilk kez mühendis kökenli Başbakan olacak.

Binali Yıldırım, Necmettin Erbakan Hoca'dan sonra ilk kez mühendis kökenli Başbakan olacak. İTÜ Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi mezunu olan Binali Yıldırım, 20 yıl aradan sonra Türkiye’yi yönetecek ilk mühendis kökenli Başbakan olacak. Türkiye’nin son mühendis Başbakanı, 1996-97 yıllarında Başbakanlık görevinde bulunmuş olan Necmettin Erbakan olmuştu. 'AK Parti'nin yeni genel başkan ve yeni Başbakan kim olacak' soruları yanıtını buldu.  AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'in  Binali Yıldırım'ın adının açıklamasından sonra çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Binali Yıldrım da 23. Türkiye Başbakanı Necmettin Erbakan gibi mühendis. Yıldırım, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan’ın oluşturduğu “İTÜ’lü Başbakan” geleneğini devam ettirecek.Vatan
Binali Yıldırım, Necmettin Erbakan Hoca'dan sonra ilk kez mühendis kökenli Başbakan olacak.

Binali Yıldırım, Necmettin Erbakan Hoca'dan sonra ilk kez mühendis kökenli Başbakan olacak.

 

İTÜ Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi mezunu olan Binali Yıldırım, 20 yıl aradan sonra Türkiye’yi yönetecek ilk mühendis kökenli Başbakan olacak. Türkiye’nin son mühendis Başbakanı, 1996-97 yıllarında Başbakanlık görevinde bulunmuş olan Necmettin Erbakan olmuştu.

 

'AK Parti'nin yeni genel başkan ve yeni Başbakan kim olacak' soruları yanıtını buldu.  AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'in  Binali Yıldırım'ın adının açıklamasından sonra çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Binali Yıldrım da 23. Türkiye Başbakanı Necmettin Erbakan gibi mühendis. Yıldırım, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan’ın oluşturduğu “İTÜ’lü Başbakan” geleneğini devam ettirecek.

Vatan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.