pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Epdk'den Kar Marjı Açıklaması

Spor 24.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 24.05.2019 - 16:58
 

Epdk'den Kar Marjı Açıklaması

EPDK tarafından akaryakıt sektöründe kar marjına yönelik çalışmaların tamamlandığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) akaryakıt dağıtım ve şirketleri ve bayiler arasındaki kar marjına yönelik çalışmaların tamamlandığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.EPDK'den yapılan açıklamada, konuya ilişkin çalışmaların sürdüğü, nihai kararın gelecek dönemde sektörün görüşüne açılacağı kaydedildi.Sektörün ve kamuoyunun kar marjına yönelik kaynağı belirsiz haberlere itibar etmemesinin gerektiği kaydedilen açıklamada, "Bugün medyada yer alan EPDK'nin akaryakıt dağıtım şirketleri ile bayileri arasında kar marjlarına yönelik çalışmasını tamamladığı ve yüzde 55 oranında dağıtım şirketinin, yüzde 45 oranında bayinin pay almasının benimsendiği haberi tamamen asılsızdır." ifadesi kullanıldı.
EPDK tarafından akaryakıt sektöründe kar marjına yönelik çalışmaların tamamlandığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi
ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) akaryakıt dağıtım ve şirketleri ve bayiler arasındaki kar marjına yönelik çalışmaların tamamlandığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
EPDK'den yapılan açıklamada, konuya ilişkin çalışmaların sürdüğü, nihai kararın gelecek dönemde sektörün görüşüne açılacağı kaydedildi.
Sektörün ve kamuoyunun kar marjına yönelik kaynağı belirsiz haberlere itibar etmemesinin gerektiği kaydedilen açıklamada, "Bugün medyada yer alan EPDK'nin akaryakıt dağıtım şirketleri ile bayileri arasında kar marjlarına yönelik çalışmasını tamamladığı ve yüzde 55 oranında dağıtım şirketinin, yüzde 45 oranında bayinin pay almasının benimsendiği haberi tamamen asılsızdır." ifadesi kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.