pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Epdk 7 Şirkete Lisans Verdi

Spor 09.03.2018 - 07:43, Güncelleme: 09.03.2018 - 07:43
 

Epdk 7 Şirkete Lisans Verdi

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında faaliyet gösterecek 7 şirkete lisans verildi.EPDK'nın konuya ilişkin...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında faaliyet gösterecek 7 şirkete lisans verildi.EPDK'nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, elektrik piyasasında faaliyet göstermek için başvuran 1 şirkete organize sanayi bölgesi (OSB) dağıtım ve 1 şirkete de üretim lisansı verildi. 4 şirketin üretim lisansı sonlandırıldı.Petrol piyasasında ise 3 şirkete madeni yağ ve 2 şirkete de dağıtıcı lisansı verildi. Bu piyasada 3 şirketin madeni yağ ve 1 şirketin ise depolama lisansı iptal edildi.
ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında faaliyet gösterecek 7 şirkete lisans verildi.EPDK'nın konuya ilişkin...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında faaliyet gösterecek 7 şirkete lisans verildi.

EPDK'nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, elektrik piyasasında faaliyet göstermek için başvuran 1 şirkete organize sanayi bölgesi (OSB) dağıtım ve 1 şirkete de üretim lisansı verildi. 4 şirketin üretim lisansı sonlandırıldı.

Petrol piyasasında ise 3 şirkete madeni yağ ve 2 şirkete de dağıtıcı lisansı verildi. Bu piyasada 3 şirketin madeni yağ ve 1 şirketin ise depolama lisansı iptal edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.