pendik escort bayan
ak

Engellilere Hipoterapi Uygulaması Yapıldı

15.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 15.05.2019 - 12:13
 

Engellilere Hipoterapi Uygulaması Yapıldı

SİVAS (AA) - Engelliler Haftası nedeniyle Sivasspor Binicilik ve Atlı Cirit Tesisleri'nde hipoterapi uygulaması yapıldı.Valilikten yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Engelliler Haftası nedeniyle Sivasspor Binicilik ve Atlı Cirit Tesisleri'nde hipoterapi uygulaması yapıldı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen programda özel gereksinimli bireylere yönelik at üzerinde hipoterapi uygulandı.Fiziksel, zihinsel veya duysal bozukluğu olan hasta gruplarında fonksiyonel açıdan iyileşme ve gelişme sağlamak amacıyla atın hareketlerinden yararlanılan bir tedavi stratejisi olan hipoterapi uygulaması ile özel gereksinimli bireyler keyifli zaman geçirdi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Valisi Salih Ayhan, şunları kaydetti:"Asıl olan insanın kalbidir. Çocuklarımızın yüreklerine o kadar büyük sevgi aşılayalım ki hiç kimsenin etniğine, bedensel eksikliğine bakmasın. Sevgiyle, kalbiyle hayata baksın. Devletimiz, özellikle engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyacı ve sıkıntılarına derman oluyor. Bu hafta da onların haftası. Onların sosyalleşmesi için tüm gayretler gösteriliyor. Bir devlet, vatandaşına verdiği değer kadar güçlüdür. Asıl olan kalptir. Rabbim herkesin kalbine sevgiyi, aşkı ve muhabbeti versin."
SİVAS (AA) - Engelliler Haftası nedeniyle Sivasspor Binicilik ve Atlı Cirit Tesisleri'nde hipoterapi uygulaması yapıldı.Valilikten yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Engelliler Haftası nedeniyle Sivasspor Binicilik ve Atlı Cirit Tesisleri'nde hipoterapi uygulaması yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen programda özel gereksinimli bireylere yönelik at üzerinde hipoterapi uygulandı.

Fiziksel, zihinsel veya duysal bozukluğu olan hasta gruplarında fonksiyonel açıdan iyileşme ve gelişme sağlamak amacıyla atın hareketlerinden yararlanılan bir tedavi stratejisi olan hipoterapi uygulaması ile özel gereksinimli bireyler keyifli zaman geçirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Valisi Salih Ayhan, şunları kaydetti:

"Asıl olan insanın kalbidir. Çocuklarımızın yüreklerine o kadar büyük sevgi aşılayalım ki hiç kimsenin etniğine, bedensel eksikliğine bakmasın. Sevgiyle, kalbiyle hayata baksın. Devletimiz, özellikle engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyacı ve sıkıntılarına derman oluyor. Bu hafta da onların haftası. Onların sosyalleşmesi için tüm gayretler gösteriliyor. Bir devlet, vatandaşına verdiği değer kadar güçlüdür. Asıl olan kalptir. Rabbim herkesin kalbine sevgiyi, aşkı ve muhabbeti versin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.