pendik escort bayan
ak

Engellilerden Halepli Çocuklara Oyuncak

17.01.2017 - 15:48, Güncelleme: 17.01.2017 - 15:48
 

Engellilerden Halepli Çocuklara Oyuncak

Çankırı'da zihinsel ve bedensel engellilerin boyadığı ahşap oyuncaklar, Halepli çocuklara gönderildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da zihinsel ve bedensel engelliler, Halepli çocuklara gönderilecek ahşap oyuncakları boyadı.Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezince açılan ahşap boyama kursuna katılan 25 yaş üstü zihinsel ve bedensel engelliler, hazırladıkları oyuncakları kutulara koyarak kargoya verdi. Türk Kızılayı Gaziantep Şubesine gönderilen oyuncaklar, buradan görevliler aracılığıyla Halepli çocuklara ulaştırılacak.Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Zamane ensarı sen ol' sloganıyla Halepliler için başlattıkları kampanyada, vatandaşların yardım için adeta birbiriyle yarıştığını söyledi.Halep'te yaşanan drama engellilerin de sessiz kalmadığını belirten Dinç, "Engelli gençler, el emeği ürünlerle kampanyaya destek verdi." dedi.Engellilerin, boyadıkları ahşap oyuncakları elleriyle paketlediklerini anlatan Dinç, "Engelli kardeşlerimiz, Çankırı'nın fotoğraflarının yer aldığı kartpostalları, üzerine 'Acılarınıza ve mutluluğunuza ortak olmak istiyoruz. Güzel günler sizinle olacak. Çankırılı kardeşlerinizden sevgiler' yazarak, kutulara yerleştirdi." diye konuştu.
Çankırı'da zihinsel ve bedensel engellilerin boyadığı ahşap oyuncaklar, Halepli çocuklara gönderildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da zihinsel ve bedensel engelliler, Halepli çocuklara gönderilecek ahşap oyuncakları boyadı.

Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezince açılan ahşap boyama kursuna katılan 25 yaş üstü zihinsel ve bedensel engelliler, hazırladıkları oyuncakları kutulara koyarak kargoya verdi.

Türk Kızılayı Gaziantep Şubesine gönderilen oyuncaklar, buradan görevliler aracılığıyla Halepli çocuklara ulaştırılacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Zamane ensarı sen ol' sloganıyla Halepliler için başlattıkları kampanyada, vatandaşların yardım için adeta birbiriyle yarıştığını söyledi.

Halep'te yaşanan drama engellilerin de sessiz kalmadığını belirten Dinç, "Engelli gençler, el emeği ürünlerle kampanyaya destek verdi." dedi.

Engellilerin, boyadıkları ahşap oyuncakları elleriyle paketlediklerini anlatan Dinç, "Engelli kardeşlerimiz, Çankırı'nın fotoğraflarının yer aldığı kartpostalları, üzerine 'Acılarınıza ve mutluluğunuza ortak olmak istiyoruz. Güzel günler sizinle olacak. Çankırılı kardeşlerinizden sevgiler' yazarak, kutulara yerleştirdi." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.