pendik escort bayan
ak

Engelliler Müzikalle Kendilerine Hayran Bıraktı

03.12.2017 - 16:23, Güncelleme: 03.12.2017 - 16:23
 

Engelliler Müzikalle Kendilerine Hayran Bıraktı

Sivas’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda engelli bireyler kendi hazırladıkları müzikal tiyatro gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.

Sivas'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda engelli bireyler kendi hazırladıkları müzikal tiyatro gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde program düzenlendi. Programa Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Er Eğitim ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, engelliler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve işaret diliyle toplumsal mesaj veren klip katılımcılara izletildi. Programda engelliler şiirler okudu. Daha sonra rehabilitasyon merkezlerinden hizmet alan engelli bireyler tarafından hazırlanan 'Ya Tutarsa' isimli müzikal tiyatro gösterisi yapıldı. Engelli bireylerin gösterilerini katılımcılar ilgiyle izledi. Renkli görüntülerin yaşandığı program il protokolü tarafından engelli bireylere hediye verilmesiyle sona erdi. - SİVAS İHA
Sivas’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda engelli bireyler kendi hazırladıkları müzikal tiyatro gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.

Sivas'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda engelli bireyler kendi hazırladıkları müzikal tiyatro gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde program düzenlendi. Programa Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Er Eğitim ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, engelliler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve işaret diliyle toplumsal mesaj veren klip katılımcılara izletildi. Programda engelliler şiirler okudu. Daha sonra rehabilitasyon merkezlerinden hizmet alan engelli bireyler tarafından hazırlanan 'Ya Tutarsa' isimli müzikal tiyatro gösterisi yapıldı. Engelli bireylerin gösterilerini katılımcılar ilgiyle izledi. Renkli görüntülerin yaşandığı program il protokolü tarafından engelli bireylere hediye verilmesiyle sona erdi. - SİVAS

 

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.