pendik escort bayan
ak

Engelliler Haftası

14.05.2019 - 16:48, Güncelleme: 14.05.2019 - 16:48
 

Engelliler Haftası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenledi.Kurumun toplantı salonunda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenledi.Kurumun toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Yunus Sezer, bu hafta boyunca gerçekleşecek etkinliklerdeki temel amacın, halkın engellilerin karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmesini sağlamak ve farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.Kırıkkale olarak birçok proje yaptıklarını belirten Sezer, şöyle konuştu:"Bizim aslında yanı başımızda ailemizin içerisinde, toplumumuzun içerisinde bizimle beraber olup bazen görmemezlikten geldiğimiz, bazen gözlerimizi kulaklarımızı kapadığımız kardeşlerimiz var. Engellilerimiz var, bunlarla birlikte bu hayatı paylaşıyoruz. Biz engellerin fizikte olmadığını, engellerin kalpte olduğunu bilenlerdeniz. Fiziki engellerin giderilebileceğini bu manada hepimize büyük vazifeler düştüğünün bilincindeyiz. Bu kapsamda arkadaşlarımız sağ olsun büyük bir fedakarlıkla ve gayretle hizmet etmeye çalışıyorlar. Bizler sizlerden güç alıyoruz, sizlerin dualarıyla hareket ediyoruz. Buradan ayrıldığımız zaman sizin hayır duanız bizimle gelecek."Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu ise engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenledi.Kurumun toplantı salonunda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenledi.

Kurumun toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Yunus Sezer, bu hafta boyunca gerçekleşecek etkinliklerdeki temel amacın, halkın engellilerin karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmesini sağlamak ve farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Kırıkkale olarak birçok proje yaptıklarını belirten Sezer, şöyle konuştu:

"Bizim aslında yanı başımızda ailemizin içerisinde, toplumumuzun içerisinde bizimle beraber olup bazen görmemezlikten geldiğimiz, bazen gözlerimizi kulaklarımızı kapadığımız kardeşlerimiz var. Engellilerimiz var, bunlarla birlikte bu hayatı paylaşıyoruz. Biz engellerin fizikte olmadığını, engellerin kalpte olduğunu bilenlerdeniz. Fiziki engellerin giderilebileceğini bu manada hepimize büyük vazifeler düştüğünün bilincindeyiz. Bu kapsamda arkadaşlarımız sağ olsun büyük bir fedakarlıkla ve gayretle hizmet etmeye çalışıyorlar. Bizler sizlerden güç alıyoruz, sizlerin dualarıyla hareket ediyoruz. Buradan ayrıldığımız zaman sizin hayır duanız bizimle gelecek."

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu ise engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.